Κόντε: «Με την Ουντινέζε θα είναι το ματς της ζωής μας»

Κόντε: «Με την Ουντινέζε θα είναι το ματς της ζωής μας»

Ο Αντόνιο Κόντε μίλησε για το παιχνίδι της Ίντερ εναντίον της Ουντινέζε, λέγοντας ότι θα το αντιμετωπίσουν σαν το «ματς της ζωής τους».

Η Ίντερ έχει ξεκινήσει με το απόλυτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Serie A και θέλει να κάνει το 3 στα 3 εναντίον της Ουντινέζε, στο «Σαν Σίρο».

Το έργο των «νερατζούρι», όμως, κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι, ιδιαίτερα μετά το διάστημα της διακοπής των Εθνικών ομάδων, όπως τόνισε ο τεχνικός της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε.

Ο παρουσία του Ιταλού allenatore στον πάγκο της ομάδας έχει φέρει ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της Ίντερ, αλλά ο Κόντε δεν εφησυχάζει, θέλοντας να έχει έτοιμους πνευματικά τους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Η επιστροφή από τα ματς των Εθνικών ομάδων είναι πάντα ένα βήμα στο πουθενά αφού οι παίκτες επιστρέφουν σε διαφορετικές συνθήκες, σωματικά και πνευματικά.

Πρέπει να σκεφτόμαστε κάθε ματς ξεχωριστά, είναι ο καλύτερος τρόπος, οπότε το παιχνίδι κόντρα στην Ουντινέζε θα είναι το ματς της ζωής μας. Είναι καλό που οι παίκτες μου έχουν ενθουσιασμό, όμως πρέπει να είμαστε και συγκρατημένοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ