Φιορεντίνα- Γιουβέντους 0-0

Φιορεντίνα- Γιουβέντους 0-0

Φιορεντίνα και Γιουβέντους, έπειτα από ένα παιχνίδι χωρίς μεγάλες στιγμές, έμειναν στην «λευκή« ισοπαλία στο «Αρτέμιο Φράνκι», με την ομάδα του Σάρι να υφίσταται την πρώτη απώλεια βαθμών στη Serie A.

Η Φιορεντίνα έψαχνε τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα και η Γιουβέντους το απόλυτο, με το ντέρμπι της Φλωρεντίας όμως να μένει στο 0-0 για την 3η αγωνιστική της Serie A.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της Γιουβέντους, έπειτα από την πνευμονία που τον ταλαιπώρησε. Ο Ιταλός τεχνικός είδε την ομάδα του να στέκεται άτυχη από το πρώτο ημίχρονο, όταν και έχασε με τραυματισμό τους Ντάγκλας Κόστα στο 8′ και Πιάνιτς στο 44′.

Το πρώτο μέρος δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις με τους γηπεδούχους να χάνουν δύο ευκαιρίες με τους Κιέσα και Ντάλμπερτ. Η Γιουβέντους είχε παθητικό ρόλο, περιμένοντας τους χώρους για να βγει στην αντεπίθεση, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι περισσότεροι θα περίμεναν από την Γιουβέντους να πάρει τα ηνία του παιχνιδιού, αλλά η ομάδα του Βιτσέντσο Μοντέλα ήταν εκείνη που κυκλοφορούσε την μπάλα και έψαχνε να βρει διαδρόμους για την εστία του Σέζνι.

Στο 62′ ο Σάρι προχώρησε και σε τρίτη αναγκαστική αλλαγή, με τον Ντανίλο να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο και τον Κουαδράδο να τον αντικαθιστά, ενώ από τη μεριά τους οι γηπεδούχοι είδαν τον Φρανκ Ριμπερί να αποχωρεί και αυτός με τη σειρά του, έπειτα από πρόβλημα τραυματισμού.

Μετά το 70′, οι «μπιανκονέρι» προσπάθησαν να ανεβάσουν τις γραμμές τους, αλλά δεν δημιούργησαν κάποια μεγάλη ευκαιρία μπροστά από την εστία του Ντραγκόφσκι, με τους «βιόλα» να έχουν μια καλή στιγμή στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με την αλλαγή του Μοντέλα, Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ.

Το τελικό 0-0 βρήκε την Γιουβέντους να χάνει τους πρώτους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ η Φιορεντίνα μετά από δύο ήττες, πήρε τον πρώτο της πόντο.

Φιορεντίνα (Βιτσέντσο Μοντέλα): Ντραγκόφσκι, Μιλένκοβιτς, Πετσέλα (83′ Τσεκερίνι), Κάσερες, Λιρόλα, Καστροβίλι (89′ Ζουρκόφσκι), Πούλγκαρ, Μπαντέλι, Νταλμπέρτ, Κιέζα, Ριμπερί (69′ Μπόατενγκ).

Γιουβέντους (Μαουρίτσιο Σάρι): Σέζνι, Ντανίλο (62′ Κουαδράδο), Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Αλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς (44′ Μπεντανκούρ), Ματουιντί, Ντάγκλας Κόστα (8′ Μπερναρντέσκι), Ρονάλντο, Ιγουαΐν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ