Ο συγκινημένος Ρονάλντο μιλά για τον πατέρα του και ξεσπά για την υπόθεση βιασμού (vids)

Ο συγκινημένος Ρονάλντο μιλά για τον πατέρα του και ξεσπά για την υπόθεση βιασμού (vids)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη όπου αναφέρθηκε στη υπόθεση βιασμού που τον κατηγόρησαν, ενώ «λύγισε» όταν αναφέρθηκε στον πατέρα του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη στην εκπομπή «Good Morning Britain» και τον Πιρς Μόργκαν, σε μια από τις λίγες φορές που επιλέγει να… ανοιχτεί μπροστά στις κάμερες.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μίλησε για τις κατηγορίες που δέχθηκε πως πριν αρκετά χρόνια είχε βιάσει μια κοπέλα, με τον 34χρονο επιθετικό τελικά να αθωώνεται, λέγοντας πως ντρεπόταν να βλέπουν τα παιδιά του να κατηγορούν τον πατέρα τους.

«Με λυπεί που δεν βλέπει ότι είμαι ο πρώτος… Κατακτώ τρόπαια και δεν είναι εκεί. Δεν είδε ποτέ πόσο σπουδαίος έγινα. Με βλέπει η οικογένειά μου, η μητέρα μου, τα αδέρφια μου, ο μεγάλος μου γιος καταλαβαίνει… Αλλά ο πατέρας μου δεν πρόλαβε τίποτα…», ήταν τα λόγια του.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον δικό του πατέρα, ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή, με τον Ρονάλντο να «λυγίζει» μπροστά στην κάμερα και να βάζει τα κλάματα λέγοντας πως δεν τον έχει δίπλα του για να τον δει στην κορυφή.

«Παίζουν με την αξιοπρέπειά σου… Είναι δύσκολο. Έχεις σύντροφο, οικογένεια, παιδιά. Όταν παίζουν με την ειλικρίνειά σου είναι δύσκολο. Κακό. Θυμάμαι μια μέρα ήμουν στο σαλόνι με τη σύντροφό μου και βλέπαμε τηλεόραση και έλεγαν στις ειδήσεις “ο Κριστιάνο έκανε αυτό κι αυτό…”. Άκουσα τα παιδιά να κατεβαίνουν τα σκαλιά και άλλαξα κανάλι γιατί αισθάνθηκα ντροπή. Άλλαξα κανάλι για να μην το δει ο μεγάλος μου γιος και ακούσει ότι λένε άσχημα πράγματα για τον πατέρα του. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα για να είμαι ειλικρινής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ