Κριστιάνο Ρονάλντο: «Έφτασα πολύ κοντά στην Άρσεναλ»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Έφτασα πολύ κοντά στην Άρσεναλ»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προχώρησε σε μια αποκάλυψη σε συνέντευξη που παραχώρησε, καθώς είπε πρως βρέθηκε μια ανάσα από την Άρσεναλ.

O Κριστιάνο Ρονάλντο συνέχισε την συνέντευξη που παραχώρησε στον Πιρς Μόργκαν, παρουσιαστή και γνωστό οπαδό της Άρσεναλ, προχωρώντας μάλιστα σε μια αποκάλυψη σχετικά με την καριέρα του.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους τόνισε πως βρέθηκε κοντά στους κανονιέρηδες πριν από χρόνια και προτού πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως τελικά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρονάλντο είπε πως δεν έγιναν απλά συζητήσεις το 2003, αλλά ήταν με το ένα πόδι στο Λονδίνο: «Είναι αλήθεια. Ήμουν πολύ κοντά. Ένα βήμα, απίστευτο. Πραγματικά».

Ο Μόργκαν εξέφρασε στον Ρονάλντο πόσο είχε στενοχωρηθεί που τον είδε στην μεγάλη αντίπαλο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όχι στην ομάδα του. Αστειευόμενος ο ηγέτης της εθνικής Πορτογαλίας απολογήθηκε: «Σου ζητώ συγγνώμη. Συγχώρεσε με που δεν υπέγραψα στην Άρσεναλ».

Τότε, ο Μόργκαν του έκανε δώρο μία φανέλα της Άρσεναλ με το 7 στην πλάτη και σχολίασε: «Αυτό έπρεπε να είχε γίνει. Αυτό ονειρευόμουν τα τελευταία 16 χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ