Μίλαν – Ίντερ 0-2

Μίλαν – Ίντερ 0-2

Το ντέρμπι του Μιλάνου εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο, με την Ίντερ να επικρατεί πανάξια με 2-0 της Μίλαν χάρη στα γκολ των Μπρόζοβιτς στο 49' και Λουκάκου στο 78'.

Το Derby della Madonnina βάφτηκε στα χρώματα των «νερατζούρι»! Η Ίντερ πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε εύκολα της συμπολίτισσας Μίλαν με 2-0 και σκαρφάλωσε εκ νέου στην κορυφή της Serie A.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο σε ένα ακόμη παιχνίδι, φτάνοντας σε μία πολύ άνετη νίκη και συνεχίζει με το απόλυτο στο ιταλικό πρωτάθλημα, έπειτα από 4 αγωνιστικές. Κατώτερη των περιστάσεων η Μίλαν, που χρειάστηκε 83 λεπτά για την πρώτη της ουσιαστική ευκαιρία στο παιχνίδι και συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις της.

Το παιχνίδι ήταν εξ’αρχής ένας επιθετικός μονόλογος της Ίντερ, η οποία έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της, χάνοντας την πρώτη ευκαιρία του ματς με τον Μαρτίνες να σουτάρει στο 12′ και τον Ντοναρούμα να διώχνει. Ο τερματοφύλακας των «ροσονέρι» είπε και πάλι όχι στους φιλοξενούμενους 7 λεπτά αργότερα, αυτή τη φορά σε σουτ του Λουκάκου.

Στην ακριβώς επόμενη φάση, οι «νερατζούρι» έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία, πάλι με τον Μαρτίνες που είδε τον Ντοναρούμα να αποκρούει το σουτ του, ενώ στο 21′ ο Ντι Αμπρόσιο σούταρε από κοντινή απόσταση, με τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Στο 39′ ο Μαρτίνες βρήκε δίχτυα, αλλά έπειτα από χρήση του VAR το γκολ του ακυρώθηκε.

Το προβάδισμα που δικαιούταν από το πρώτο ημίχρονο κατάφερε να πάρει στο 49΄ η Ίντερ, με τον Μπρόζοβιτς να σκοράρει από κοντά για το 0-1. Ακόμα και μετά το γκολ η ομάδα του Αντόνιο Κόντε συνέχισε να διατηρεί τα ηνία του αγώνα, με την Μίλαν να δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και 2ο γκολ στο παιχνίδι, όταν στο 78′ ο Μπαρέλα έκανε ωραία σέντρα από τα αριστερά, ο Λουκάκου νίκησε τον προσωπικό του αντίπαλο στον αέρα και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Στο 81′ ο Πολιτάνο έπιασε ένα πολύ ωραίο σουτ με το αριστερό εκτός περιοχής, ωστόσο είδε την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Ντοναρούμα. Ίδια κατάληξη και σε σουτ του Ερνάντες στο 86′, στη μοναδική ευκαιρία της Μίλαν στο παιχνίδι.

Μίλαν: Ντοναρούμα, Κόντι, Μουτσάτσιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες (72′ Ερνάντες), Τσαλχάνογλου (64′ Πακέτα), Μπίλια, Κέσι, Σούσο, Πιάτεκ, Λεάο (83′ Ρέμπιτς)

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Γοδίν, Ντι Αμπρόζιο, Μπαρέλα (82′ Καντρέβα), Μπρόζοβιτς, Ασαμόα, Σένσι (71′ Βεσίνο), Μαρτίνες (76′ Πολιτάνο), Λουκάκου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ