Νίκολα Σανσόνε: «Αγωνιζόμαστε για τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς»

Νίκολα Σανσόνε: «Αγωνιζόμαστε για τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς»

Ο Νίκολα Σανσόνε μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον προπονητή του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, τονίζοντας πως αγωνίζονται μόνο για αυτόν, μετά την είδηση της ασθένειάς του.

Την αγάπη του για τον προπονητή του έδειξε μέσα από δηλώσεις του ο επιθετικός της Μπολόνια, Νίκολα Σανσόνε. Όπως είναι γνωστό, ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς δίνει την δική του μάχη με την λευχαιμία και δεν μπορεί να ακολουθεί την ομάδα του, καθώς ξεκίνησε νέο κύκλο χημειοθεραπειών.

Ο Σανσόνε έδειξε μέσα από τα λόγια του, το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας και φυσικά το πόσο σημαντικός είναι για τους παίκτες ο Σέρβος τεχνικός.

Ενόψει του σημερινού αγώνα με την Ρόμα (16.00),στον οποίο δεν θα βρίσκεται ο Μιχαΐλοβιτς, Ιταλός διεθνής τόνισε πως η ομάδα αγωνίζεται μόνο για αυτόν, περνώντας ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκολα Σανσόνε:

«Δεν αγωνιζόμαστε για την παραμονή ή για την Ευρώπη, αγωνιζόμαστε για τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, η είδηση της ασθένειάς του ήταν κάτι πολύ σκληρό και μας έδεσε ακόμα περισσότερο.

Θέλαμε να του κάνουμε έκπληξη τις προάλλες όταν πήγαμε στο νοσοκομείο γυρίζοντας από το γήπεδο. Αγαπάμε τον προπονητή μας, είναι ευθύς και ειλικρινής άνθρωπος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ