Αταλάντα – Φιορεντίνα 2-2

Αταλάντα – Φιορεντίνα 2-2

Φοβερό ματς με «γκολάρες» ανάμεσα στις Αταλάντα και Φιορεντίνα. Οι «Βιόλα» προηγήθηκαν με 0-2, ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις, ενώ τους ακυρώθηκε και γκολ μετά τη χρήση του VAR. Στους 7 βαθμούς η Αταλάντα, χωρίς νίκη η ομάδα του Ριμπερί.

Ακόμα ένα παιχνίδι με υπέροχη εξέλιξη και πανέμορφα γκολ ολοκληρώθηκε, αυτή τη φορά στο γήπεδο της Πάρμα το «Enio Tardini».

Εκεί, η γηπεδούχος Αταλάντα (γίνονται έργα στην έδρα της) κατάφερε να «κλέψει» την ισοπαλία από την Φιορεντίνα, που ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Οι «Βιόλα» προηγήθηκαν με το γκολ του Κιέζα στο 24ο λεπτό. Ο μεσοεπιθετικός της Φιορεντίνα σούταρε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα αφού πρώτα είχε κοντράρει στους αμυνόμενους, ξεγελώντας τον Γκολίνι.

Στη συνέχεια του ματς και συγκεκριμένα στο 66ο λεπτό, ο Φρανκ Ριμπερί έδειξε την ποιότητά του, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα  της Αταλάντα με απίστευτο αριστερό βολέ. Την ασίστ έβγαλε ο Φεντερίκο Κιέζα, ο οποίος αποτελεί και τον MVP της αναμέτρησης.

Όλα έδειχναν πως η Φιορεντίνα θα πάρει την πρώτη της νίκη μετά το πέρας τριών αγωνιστικών, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν το ματς μέσα σε 12 λεπτά.

Αρχικά ο Ίλισιτς μείωσε σε 1-2 με όμορφη εκτέλεση (83′), ενώ βρισκόταν υπό πίεση. Στο 91ο λεπτό ο Πάσαλιτς έκανε το 2-2, ωστόσο το γκολ  ακυρώθηκε για χέρι του Ντε Ρουν, που είχε δώσει την ασίστ.

Η λύτρωση ήρθε στο 90+5′, όταν ο Καστάνιε διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με απίστευτο βολέ στην κίνηση.  Μετά την ισοφάριση επικράτησε πανικός από τους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων.

Δυστυχώς κατά την διάρκεια του ματς υπήρξαν ρατσιστικά συνθήματα εις βάρος του Νταλμπέρ της Φιορεντίνα, με τους Ιταλούς να συνεχίζουν τέτοιο είδους επιθέσεις κατά έγχρωμων παικτών.

Η Φιορεντίνα παρέμεινε χωρίς νίκη έπειτα από 4 ματς (2β.), ενώ η ομάδα του Μπέργκαμο πήγε στους 7 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ