Αντσελότι: «Έχουμε την προσωπικότητα για να φτάσουμε στο πρωτάθλημα»

Αντσελότι: «Έχουμε την προσωπικότητα για να φτάσουμε στο πρωτάθλημα»

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για τον χαρακτήρα της ομάδας του και για τη μάχη του τίτλου, ενώ αναφέρθηκε και στους καλοκαιρινούς στόχους των «παρτενοπέι», Ικάρντι και Χάμες Ροντρίγκες.

Η Νάπολι πέρασε με το εμφατικό 4-1 από την έδρα της Λέτσε, πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη μετά από εκείνες εναντίον των Σαμπντόρια και Λίβερπουλ.

Οι «παρτενοπέι» βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς και έχουν πετύχει 13 γκολ στο πρωτάθλημα, διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση στη Serie A. Ο Ιταλός allenatore, Κάρλο Αντσελότι μίλησε στο «Rai Radio 1», όπου αναφέρθηκε στη μάχη του τίτλου, λέγοντας αναλυτικά:

«Δεν ξέρω αν έχει κλείσει το χάσμα με την Γιουβέντους, αλλά θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με όλους. Η δικιά μου ομάδα μου αρέσει πολύ, τόσο ως προς το χαρακτήρα όσο και ως προς την προσωπικότητα, «μεγαλώσαμε» την περασμένη σεζόν.

Είμαστε μια ομάδα που παίζει καλά εδώ και πολλά χρόνια. Στο παρελθόν έλειπαν μερικά μικρά πράγματα για να φτάσουμε στην πρώτη θέση και ίσως να έφτασε η ώρα. Δεν είναι εύκολο να φτάσεις στην κορυφή, αλλά θα προσπαθήσουμε».

Όσον αφορά τις αμυντικές επιδόσεις της ομάδας και το κατά πόσο έχει βελτιωθεί σε σχέση με τα 7 γκολ παθητικό των πρώτων δύο αγωνιστικών: «Αν ήταν όλα τέλεια τώρα, θα έπρεπε να ανησυχούμε. Πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά σε σύγκριση με τα πρώτα παιχνίδια έχουμε βελτιωθεί αμυντικά, χάρη στη συμβολή όλης της ομάδας».

Τέλος σε ερώτηση σχετικά με τους καλοκαιρινούς στόχους, Ικάρντι και Χάμες, οι οποίοι δεν αποκτήθηκαν, ο «Καρλέτο» είπε: «Είχαμε εξετάσει πολλές περιπτώσεις, μεταξύ των οποίων και τον Ικάρντι. Για να ολοκληρωθεί όμως μια μεταγραφή, πρέπει να υπάρχει η σφοδρή επιθυμία του παίκτη να έρθει.

Για τον Χάμες ; Υπήρξε η θέληση να τον πάρουμε, αλλά δεν τα βρήκαμε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τώρα τον χρησιμοποιεί συνέχεια. Ωστόσο ήρθαν οι Γιορέντε και Λοσάνο, αλλά και άλλοι εξαιρετικοί παίκτες όπως οι Ντι Λορέντζο και Μανωλάς, οι οποίοι ανέβασαν την ποιότητα της ομάδας».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ