Νάπολι: Ποινή δύο αγωνιστικών στον Κουλιμπαλί

Νάπολι: Ποινή δύο αγωνιστικών στον Κουλιμπαλί

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί τιμωρήθηκε με ποινή δύο αγωνιστικών από την αθλητικό δικαστή, έπειτα από την κόκκινη που αντίκρισε στο ματς με την Κάλιαρι.

Η Νάπολι ηττήθηκε από την Κάλιαρι (0-1) στο Σαν Πάολο, βλέποντας τη διαφορά από τους βασικούς αντιπάλους να αυξάνεται στο +4 (Γιουβέντους) και το +6 (Ίντερ).

Εκτός από την ήττα όμως, ο Κάρλο Αντσελότι θα πρέπει να διαχειριστεί και την απώλεια του Καλιντού Κουλιμπαλί, ο οποίος τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή με ποινή δύο αγωνιστικών, για την αποβολή του με τους «ροσομπλού».

Συγκεκριμένα ο Κουλιμπαλί δέχθηκε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή για διαμαρτυρία στη φάση του γκολ που δέχτηκε η ομάδα του. Στην έκθεσή του, μάλιστα, ανέφερε ότι δέχτηκε αρκετά «γαλλικά» από τον θηριώδη στόπερ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Σενεγαλέζος θα απουσιάσει από τα παιχνίδια των «παρτενοπέι» με την Μπρέσια (εντός) και την Τορίνο (εκτός). Αναμφίβολα πρόκειται για πολύ σημαντική απώλεια, με τον Κώστα Μανωλά να καλείται πλέον να πάρει το ρόλο του ηγέτη στην άμυνα της ομάδας του Νότου.

Η Νάπολι βέβαια έχει δικαίωμα να κάνει έφεση κατά της πρωτοβάθμιας απόφασης, προκειμένου να μειωθεί η ποινή του 28χρονου κεντρικού αμυντικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ