Σαμπντόρια-Ίντερ 1-3

Σαμπντόρια-Ίντερ 1-3

H Ίντερ επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 της Σαμπντόρια, παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 46' εξαιτίας αποβολής του Σάντσες. Σκόρερ για τους «νερατζούρι» οι Σένσι (20'), Σάντσες (22') και Γκαλιαρντίνι (61'), ενώ για τους γηπεδούχους είχε μειώσει προσωρινά ο Τζάνκτο (55').

Η Ίντερ έκανε το 6/6 στη Serie A, καθώς επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας της Σαμπντόρια και πηγαίνει στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στη Γιουβέντους με το απόλυτο και στο +2 από την αντίπαλό της.

Οι «νερατζούρι» πλέον έχουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τη διακοπή, καθώς την Τετάρτη (2/10, 22:00) θα ταξιδέψουν στη Βαρκελώνη για να αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελόνα στη 2η αγωνιστική του Champions League, ενώ την Κυριακή (6/10, 21:45) θα υποδεχθούν τη Γιουβέντους στο «Τζουζέπε Μεάτσα».

Η Ίντερ από πολύ νωρίς έδειξε τις διαθέσεις της, καθώς χάρη στα γκολ των Σένσι στο 20′ και Σάντσες στο 22′ προηγήθηκε με 2-0. Ωστόσο, το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε και με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, καθώς στο 46′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αλέξις Σάντσες και στο 55′ μείωσε για τους Γενοβέζους ο Τζάνκτο σε 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν όμως και πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Γκαλιαρντίνι στο 61′, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 1-3.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ