«Τρέλα» για το Ίντερ – Γιουβέντους, έγιναν «καπνός» 72.000 εισιτήρια

«Τρέλα» για το Ίντερ – Γιουβέντους, έγιναν «καπνός» 72.000 εισιτήρια

Με τις τις Ίντερ και Γιουβέντους να προελαύνουν στη Serie A, έχουν ήδη πωληθεί 72.000 εισιτήρια για το μεταξύ τους ματς (Κυριακή 06/10, 21:45)

Η μία, Ίντερ, έχει το απόλυτο στην έναρξη του πρωταθλήματος της Serie A. Η άλλη, Γιουβέντους, την καταδιώκει με μοναδική απώλεια μία ισοπαλία με τη Φιορεντίνα στην τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι δυο τους έχουν κόντρα, με αυτή να κορυφώνεται με το σκάνδαλο calciopolis. Έτσι, ο κόσμος ανυπομονεί να δει το «Derby d’Italia» και αυτό φαίνεται και από τις πωλήσεις των εισιτηρίων.

Τα εισιτήρια του ματς κυκλοφόρησαν μία βδομάδα πριν από το μεγάλο ντέρμπι και κοντεύουν να εξαντληθούν. Μέχρι το βράδυ της Κυριακής είχαν πουληθεί 72.000 «μαγικά χαρτάκια», μία εβδομάδα ακριβώς πριν τον αγώνα. Το νούμερο αποκτά μεγαλύτερη σημασία, αν λάβει κανείς υπόψιν του πως αυτός ο αριθμός είναι μεγαλύτερος από όσους είδαν το πρόσφατο ντέρμπι μεταξύ Μίλαν και Ίντερ.

Σημερινό δημοσίευμα της «Tuttosport» μάλιστα αναφέρει πως τα μοναδικά εισιτήρια που είναι απούλητα ακόμα, είναι αυτά των 300 ευρώ στην πιο ακριβή ζώνη του «Σαν Σίρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ