Γοδίν Vs Ρονάλντο σημειώσατε «2»

Γοδίν Vs Ρονάλντο σημειώσατε «2»

Η Ίντερ υποδέχεται τη Γιουβέντους σε ένα ακόμη Derby D’ Italia, με την κόντρα του Ντιέγκο Γοδίν και του Κριστιάνο Ρονάλντο να βρίσκεται στο μικροσκόπιο.

Ίντερ και Γιουβέντους. Δύο από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ιταλικού ποδοσφαίρου κοντράρονται απόψε σε ένα ντέρμπι που έχει μακρά ιστορία και αντιπαλότητα. Ένα ντέρμπι που έχει πάρει και… δικό του όνομα, το περίφημο Derby D’Italia.

Κάθε αναμέτρηση τω δύο ομάδων κρύβει πολλές μικρές ιστορίες, με την φετινή να έχει ιδιαίτερη ίντριγκα. Πρόκειται για την κόντρα δύο ποδοσφαιριστών που κρατάει χρόνια. Του ηγέτη της αμυντικής γραμμής των νερατζούρι, Ντιέγκο Γοδίν και του απόλυτου σούπερ σταρ της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η άτυπη κόντρα τους κρατάει εδώ και 11 χρόνια, από τον καιρό που ο Πορτογάλος έπαιζε στην Γιουνάιτεντ και ο Ουρουγουανός στη Βιγιαρεάλ, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται το 2008 για το Champions League. Η μονομαχία τους μεταφέρθηκε στα γήπεδα της La Liga και τις κόντρες της Μαδρίτης μεταξύ Ατλέτικο και Ρεάλ, ενώ υπάρχει και η διεθνής διάσταση της μονομαχίας τους, σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Στις 31 συνολικά αναμετρήσεις που έχουν τεθεί αντιμέτωποι οι δύο ποδοσφαιριστές, ο Ρονάλντο προηγείται στις νίκες με 11, έναντι 10 του Γοδίν, με 10 ματς να έχουν λήξει ισόπαλα και τον Πορτογάλο να έχει σκοράρει 22 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ