Τζένοα-Μίλαν 1-2

Τζένοα-Μίλαν 1-2

Η Μίλαν έπειτα από τρεις συνεχόμενες ήττες, πήρε σπουδαίας σημασίας «διπλό» με ανατροπή στην έδρα της Τζένοα (1-2), σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, στο οποίο ο Ρέινα απέκρουσε πέναλτι του Σένε στο 93'.

Η Μίλαν προερχόταν από τρεις συνεχόμενες ήττες, με την καρέκλα του Τζιαμπάολο να «τρίζει» επικίνδυνα. Οι «Ροσονέρι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο από γκολ του Σένε, αλλά στο δέυτερο έκαναν την ανατροπή και πέρασαν με νίκη 2-1 από το «Μαράσι», για την έβδομη αγωνιστική της Serie A.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, σε μια αμφισβητούμενη φάση, με τον Ρέινα να αποκρούει την εκτέλεση του Σένε και να γίνεται από «μοιραίος» (έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια στο γκολ του Σένε), «ωραίος».

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, η Τζένοα είχε την πρωτοβουλία του παιχνιδιού, αλλά όχι και τις ευκαιρίες, με τους φιλοξενούμενους να είναι επίσης ακίνδυνοι. Στο 41ο λεπτό, ο Σένε επιχείρησε το μακρινό σουτ, με τον Ρέινα να κάνει λαναθασμένη εκτίμηση και να χάνει τη μπάλα μέσα από τα χέρια του.

Οι «ροσονέρι» είχαν να ανέβουν ένα «βουνό» στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά βρήκαν τον τρόπο να επιστρέψουν στο ματς. Στο 51′ ο 21χρονος αριστερός μπακ της Μίλαν ισοφάρισε σε 1-1 έπειτα από σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων, ενώ πέντε λεπτά νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι.

Έπειτα από υπόδειξη VAR, σημειώθηκε η εσχάτη των ποινών, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να αποβάλλει τον Μπιράσκι για το χέρι στη φάση. Ο Κεσί ευστόχησε στο 57′ και ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους παίκτες του Τζαμπάολο.

Ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα ο Καλάμπρια είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα, εξανεμίζοντας το αριθμητικό μειονέκτημα των Μιλανέζων στο 79′. Στις καθυστερήσεις, λοιπόν, φτάσαμε στη φάση του πέναλτι, με τον Κουαμέ να «βουτάει» σε επαφή με τον Ρέινα, αλλά το διαιτητή να δίνει την παράβαση. Ο Ρέινα όμως απέκρουσε και έδωσε τη νίκη, λυτρώνοντας την ομάδα του και τον Τζαμπάολο.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ