Φιορεντίνα- Ουντινέζε 1-0

Φιορεντίνα- Ουντινέζε 1-0

Η Φιορεντίνα πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη στη Serie A, ξεπερνώντας δύσκολα το εμπόδιο της Ουντινέζε (1-0), για την 7η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η Φιορεντίνα συνεχίζει την επέλαση στη Serie A, ξεπερνώντας δύσκολα το εμπόδιο της Ουντινέζε με 1-0 και πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Βιτσέντσο Μοντέλα δεν ήταν τόσο καλή όσο στα προηγούμενα δύο παιχνίδια με Σαμπντόρια και Μίλαν, αλλά πέτυχε το στόχο της, βλέποντας καθαρά πλέον τις θέσεις της Ευρώπης.

Και όμως η Ουντινέζε ήταν εκείνη που βρήκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τον Νεστρόφσκι, αλλά το τέρμα του 29χρονου επιθετικού στο 34′ ακυρώθηκε ύστερα από υπόδειξη VAR. Οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες για την ανάπαυλα, σε μια αναμέτρηση με λιγοστές καλές στιγμές.

Το φάουλ του Ριμπερί πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Μούσο στο 57′, αλλά οι «Βιόλα» βρήκαν το πολυπόθητο γκολ από κόρνερ, με τον στόπερ Μιλένκοβιτς να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά στο 72ο λεπτό.

Η Ουντινέζε βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει, αλλά οι γηπεδούχοι κράτησαν σχετικά εύκολα το υπέρ τους προβάδισμα, πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ