Η Ίντερ «μπλόκαρε» τον προπονητή της Μίλαν

Η Ίντερ «μπλόκαρε» τον προπονητή της Μίλαν

Η Μίλαν είχε κλείσει προφορική συμφωνία με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι για την τεχνική ηγεσία, αλλά μία εκκρεμότητα στη συνεργασία με την Ίντερ «χάλασε» τη δουλειά.

Η Ίντερ εμπόδισε την πρόσληψη του νέου προπονητή της Μίλαν… Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ήταν έτοιμος να καθίσει στον «ροσονέρι» πάγκο του Σαν Σίρο, όμως μία «νερατζούρι» αιτία δεν του επιτρέπει.

Μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (7/10), στην Ιταλία επικρατούσε η αίσθηση ότι ο Σπαλέτι θα αναλάμβανε τη Μίλαν. Πράγματι, ο Ιταλός προπονητής είχε συμφωνήσει με τους παράγοντες της Μίλαν.

Όμως, ο Σπαλέτι δεν έχει λύσει τις εκκρεμότητες από τη συνεργασία του με την Ίντερ και δεν μπορεί να εργαστεί σε άλλη ομάδα.

Ο Σπαλέτι διεκδικεί αποζημίωση 5 εκατομμυρίων ευρώ από την Ίντερ και όσο διαρκεί η δικαστική διαμάχη τους, απαγορεύεται να προπονήσει. Για να υπογράψει συμβόλαιο με τη Μίλαν, θα έπρεπε να πάρει άδεια.

Ωστόσο, είναι προφανές ότι για να τον αφήσουν να δουλέψει, οι άνθρωποι της Ίντερ του ζήτησαν να παραιτηθεί από τη διεκδίκηση των χρημάτων. Μία αξίωση που ο Σπαλέτι έχει ήδη απορρίψει…

Από την άλλη, στη Μίλαν δεν έχουν την πολυτέλεια να περιμένουν πότε και αν θα ξεμπλέξει ο Σπαλέτι. Για αυτό, έχουν στραφεί σε άλλες επιλογές και το όνομα που ακούγεται περισσότερο είναι του Στέφανο Πίολι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ