Ιγκουαΐν και Ντιμπάλα, το δίδυμο των νικών

Ιγκουαΐν και Ντιμπάλα, το δίδυμο των νικών

Η Γιουβέντους νικάει όταν σκοράρουν στο ίδιο παιχνίδι ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν και ο Παόλο Ντιμπάλα... Όπως συνέβη στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Ίντερ!

Υπάρχει εγγυημένο νικηφόρο αποτέλεσμα στο ποδόσφαιρο; Σαφέστατα, όχι. Όμως, ένας συνδυασμός σκόρερ εγγυάται ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η Γιουβέντους θα πάρει τη νίκη.

Ποιοι απαρτίζουν τον συνδυασμό; Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν και ο Πάολο Ντιμπάλα. Όταν οι δύο επιθετικοί σκοράρουν στο ίδιο παιχνίδι, η αντίπαλος μόνο σε μία περίπτωση έχει αποφύγει την ήττα. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις η Γιουβέντους έχει κατακτήσει τους τρεις βαθμούς.

Ο Ιγκουαΐν και ο Ντιμπάλα έχουν πετύχει μαζί γκολ σε 13 αναμετρήσεις. Στις 12 η Γιουβέντους πανηγύρισε τη νίκη, με τελευταίο… κρούσμα το 2-1 επί της Ίντερ στο Μιλάνο. Μόνο μία φορά η «Βέκια Σινιόρα» παραχώρησε ισοπαλία.

Αυτό το 12 στα 13 σημαίνει ποσοστό επιτυχίας 92%. Ποιο είναι το συμπέρασμα για τον Μαουρίτσιο Σάρρι; Επιβάλλεται να χρησιμοποιεί ταυτόχρονα στην ενδεκάδα τους Ντιμπάλα και Ιγκουαΐν, για να νικάει η ομάδα του!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ