Μπονούτσι: «Είχα πέσει θύμα εκφοβισμού όταν ήμουν 14 χρονών»

Μπονούτσι: «Είχα πέσει θύμα εκφοβισμού όταν ήμουν 14 χρονών»

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη σχετικά με την παιδική του ηλικία που τελικά τον σημάδεψε για όλη τη ζωή του.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι παραχώρησε συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport και μίλησε για μια παιδική ιστορία που τον σημάδεψε.

Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός αποκάλυψε ότι όταν ήταν 14 χρονών είχε πέσει θύμα bullying από ένα παιδί που ήταν δυο χρόνια μεγαλύτερο, καθώς ο χαρακτήρας του τότε νεαρού Μπονούτσι δεν ήταν τόσο ισχυρός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ποτέ δεν έχω μιλήσει γι’ αυτό. Ήμουν 14 ετών και με απείλησε ένα παιδί δύο χρόνια μεγαλύτερό μου. Κατάλαβα ότι έπρεπε να μεγαλώσω. Αυτό το παιδί ήρθε σε μένα γιατί με είχε δει ότι βρισκόμουν σε μια αδύναμη στιγμή. Ήμουν ντροπαλός. Με έσπρωξε και με υποχρέωσε να του δώσω ό,τι είχα στην τσέπη. Το επεισόδιο αυτό με σημάδεψε.

Προσπαθώ να δώσω στους γιους μου να καταλάβουν ότι πρέπει να μιλάνε για τα πάντα. Είτε αυτά είναι καλά είτε κακά. Αν τα κλείσεις μέσα σου η κατάσταση περιπλέκεται. Πρέπει να ζητήσεις βοήθεια και να μην απομονωθείς. Το άθλημα μπορεί να σε βοηθήσει να αισθανθείς πιο σίγουρος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ