Πέδρο Φεράρι : «Φεύγω, έχω προτάσεις από την Ελλάδα»

Πέδρο Φεράρι : «Φεύγω, έχω προτάσεις από την Ελλάδα»

Ο Πέδρο Φεράρι Ντα Σίλβα της Αλεξάντρια ξεκαθάρισε πως θα αποχωρήσει από την Ιταλική ομάδα, ενώ αποκάλυψε πως έχει προσφορές από την Ελλάδα.

O Πέδρο Φεράρι Ντα Σίλβα είναι ένας Ιταλο-Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Αλεξάντρια, αλλά μέσω γραπτού μηνύματος αποκάλυψε πως θέλει να αποχωρήσει από τον ιταλικό σύλλογο.

Το συμβόλαιο του Πέδρο Φεράρι εκπνέει το καλοκαίρι και δεν θέλει να ανανεώσει την συνεργασία του με την Αλεξάντρια, στην οποία είναι δανεικός από την Τσαζάλε. Αυτό συμβαίνει διότι σκοπεύει να φύγει από την Ιταλία για να αγωνιστεί σε ομάδα εκτός αυτής, ενώ και το συμβόλαιο του με την Τσαζάλε ολοκληρώνεται..

Ο Ιταλο-Βραζιλιάνος εξτρέμ έστειλε όπως όλα τα μέλη του συλλόγου ευχές σε ένα κιβώτιο μηνυμάτων ενόψει των εορτών, όμως όταν διαβάστηκε από τους ανθρώπους της ομάδας κανείς δεν περίμενε το ξαφνικό μήνυμα αποχαιρετισμού του 23χρονου.

Συγκεκριμένα, ο Πέδρο Φεράρι έκανε γνωστό πως θέλει να βγάλει περισσότερα χρήματα για να βοηθήσει την μητέρα του, η οποία έχει προβλήματα υγείας και το γεγονός πως αγωνίζεται στη Serie D δεν του παρέχει πολλά λεφτά.

Για αυτό το λόγο στο μήνυμα ενότητας της ομάδα αποκάλυψε πως πρέπει να αποχωρήσει, ενώ γνωστοποίησε πως έχει προσφορές από την Ελλάδα που σκέφτεται πολύ σοβαρά.

«Δεν θέλω να πω ψέματα. Έλαβα προσφορές από επαγγελματικές ομάδες του εξωτερικού, κυρίως από την Ελλάδα, με σύμβαση και την υπόσχεση ενός σπιτιού. Αφού μίλησα με την οικογένεια και τον πληρεξούσιο, νόμιζα ότι δεν μπορούσα να αρνηθώ να τα λάβω υπόψη».

Ο Φεράρι ταξίδεψε μέχρι την Βουλγαρία και την Ελλάδα (βρίσκεται ακόμα στη χώρα μας) για να μιλήσει με ομάδες, μήπως καταφέρει και πάρει μεγαλύτερο συμβόλαιο. Βέβαια, ο 23χρονος παραδέχτηκε πως ήταν λάθος να επικοινωνήσει με άλλες ομάδες, όμως ανέφερε πως η συμπεριφορά του είχε καλό σκοπό.

Τέλος να τονίσουμε πως ίσως ο Φεράρι να παραμείνει στην Αλεξάντρια ως το τέλος της χρονιάς και αφού τελειώσει το συμβόλαιο του να πάει σε ομάδα της Ευρώπης ή και της Ελλάδας. Να τονίσουμε πως ο Πέδρο Φεράρι στο μήνυμα του δεν αποκαλύπτει με ποιες ομάδες έχει μιλήσει και κυρίως ποιες του έχουν κάνει πρόταση για να τον αποκτήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ