Μπαλοτέλι: «Δεν θα ήθελα ποτέ να επιστρέψω στη Μίλαν»

Μπαλοτέλι: «Δεν θα ήθελα ποτέ να επιστρέψω στη Μίλαν»

Ο Μάριο Μπαλοτέλι σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ στη Μίλαν, αφού θα τον θεωρούν την πηγή του κακού και θα του χρεώνουν όλα τα αρνητικά αποτελέσματα.

Ο επιθετικός της Νις, Μάριο Μπαλοτέλι, αναφέρθηκε στις άσχημες εμπειρίες που αποκόμισε από το πέρασμα του στη Μίλαν και υποστήριξε πως δεν θα ήθελε να επιστρέψει κάποια μέρα στους ροσονέρι

Επίσης ο Ιταλός επιθετικός εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει το Ιταλικό πρωτάθλημα μία εκ των Νάπολι ή Ρόμα, διότι δεν θέλει να το πάρει ξανά η Γιουβέντους.

«Αγαπώ τη Μίλαν, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν θα ήθελα ποτέ να επιστρέψω για ν’ ακούω ότι είμαι η πηγή του κακού ή να μου χρεώνουν άσχημα πράγματα και αποτελέσματα της ομάδας δίχως να ευθύνομαι. Δεν θα ήθελα να επιστρέψω ως… σωτήρας και να μου καταλογίζουν λάθη που δεν είναι δικά μου. Ήθελα να βρεθώ στο ξενοδοχείο της ομάδας και να μιλήσω με τα παιδιά, όμως ο προπονητής δεν με ήθελε. Αν και νομίζω ότι είναι δουλειά του Φασόνε για το γεγονός πως είναι ανεπιθύμητοι όσοι είναι εκτός ομάδας. Θα μου άρεσε πολύ πάντως να τους ξαναδώ…», τόνισε στο «Sky Sport Italia» ο Ιταλός φορ για τη σχέση του με τη Μίλαν, ενώ αναφερόμενος στη φετινή Serie A, είπε:

«Μου αρέσει το Ιταλικό ποδόσφαιρο και συνεχίζω να το παρακολουθώ. Ελπίζω φέτος να μην το πάρει η Γιουβέντους. Όχι γιατί έχω κάτι με την ομάδα, αλλά γιατί θέλω να το πάρει κάποιος άλλος αυτή τη φορά. Το ιδανικό για μένα θα ήταν να κατακτήσει τον τίτλο η Ίντερ ή η Νάπολι. Φυσικά και η Ρόμα έχει ελπίδες, αλλά φέτος Ίντερ και Νάπολι πιστεύω θα μονομαχήσουν με τη Γιούβε ως το τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ