Τα «τρελά» λεφτά που κερδίζει ο Ρονάλντο από το Instagram

Τα «τρελά» λεφτά που κερδίζει ο Ρονάλντο από το Instagram

Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους είναι ο άνθρωπος με τα περισσότερα έσοδα από οποιονδήποτε άλλον στο Instagram, κερδίζοντας 47,8 εκατομμύρια ευρώ.

Προχθές έφτασε τα 700 γκολ στην καριέρα του αποδεικνύοντας πως αποτελεί, αν όχι τον κορυφαίο, έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της εποχής μας.  Άλλωστε η «κόντρα» του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Μέσι γι’ αυτόν τον τίτλο έχει ξεκινήσει μια μεγάλη κουβέντα και κάνει τις απόψεις να διίστανται.

Τι κι αν ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους έχει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στον κόσμο; Είναι αναγνωρίσιμος από τους πάντες και αυτό είναι που του αποφέρει ακόμα 47,8 εκατομμύρια ευρώ (38,2 εκατομμύρια λίρες) το χρόνο από τα posts του στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τον τελευταία χρόνο έκανε 34 χορηγούμενες αναρτήσεις στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κερδίζοντας για καθεμία από αυτές 975.000 ευρώ. Με αυτό τον τρόπο αναδείχθηκε πρώτος στα κέρδη από το Instagram.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος κέρδισε μόνο… 23,3 εκατομμύρια (18,7 εκατομμύρια λίρες) την περσινή χρονιά. Ο Αργεντινός μπορεί να έκανε περισσότερα posts (36), αλλά το καθένα του απέφερε 648.000.

Πολύ πιο χαμηλά στη λίστα των ποδοσφαιριστών και των χρημάτων που λαμβάνουν από το Instagram έρχονται οι Ντέιβιντ Μπέκαμ (8,6 εκατομμύρια λίρες), Νεϊμάρ (5,8 εκατομμύρια λίρες), Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (3,2 εκατομμύρια λίρες) και Ροναλντίνιο (2 εκατομμύρια λίρες).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ