Ντε Λαουρέντις: «Αν ο Ινσίνιε δεν είναι ευχαριστημένος, μπορεί να φύγει»

Ντε Λαουρέντις: «Αν ο Ινσίνιε δεν είναι ευχαριστημένος, μπορεί να φύγει»

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, άνοιξε την πόρτα της εξόδου στον Λορέντζο Ινσίνιε, ο οποίος εμφανίζεται δυσαρεστημένος με το χρόνο συμμετοχής του.

Ο Λορέντζο Ινσίνιε φαίνεται να είναι δυσαρεστημένος με τη μη συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα της Νάπολι.

Στην Ιταλία υποστηρίζουν πως ο Ινσίνιε είναι δυσαρεστημένος με τον προπονητή της ομάδας, Κάρλο Αντσελότι, και γι΄αυτό το λόγο ο ατζέντης του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, μετέβη στη Νάπολη (16/10) και είχε συζήτηση με τον προπονητή.

Θέση για το θέμα που έχει προκύψει πήρε και ο πρόεδρος της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον ποδοσφαιριστή.

«Δεν μπορώ να τον καταλάβω. Δεν ξέρω γιατί δεν είναι ευχαριστημένος στην Νάπολι. Αναγνωρίζω πως είναι εκπληκτικός ποδοσφαιριστής, όμως εάν θεωρεί πως το ταξίδι του στην Νάπολι έφτασε στο τέλος του, θα ήταν καλύτερα να μας το πει.

Εάν δεν είναι ευχαριστημένος μπορεί να φύγει. Υπάρχει πρόβλημα που δεν αγωνίζεται, όμως δεν είναι σε καλή κατάσταση και δυστυχώς δεν κάνει κάτι για να διορθωθεί. Αυτό δεν μπορεί να του το λύσει ούτε ο Αντσελότι, ούτε ο Ραϊόλα.

Τον αγαπώ, τον προστατεύω, όμως υπάρχουν 25 ποδοσφαιριστές και καθένας από αυτούς είναι χρήσιμος για την ομάδα. Δεν γίνεται να έχει διαφορετική μεταχείριση. Θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβει πως πρέπει να μεγαλώσει και να ωριμάσει για το δικό του και το δικό μας καλό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των «παρτενοπέι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ