Σασουόλο – Ίντερ 3-4

Σασουόλο – Ίντερ 3-4

Η Ίντερ παραλίγο να αυτοκτονήσει, ωστόσο κατάφερε να αποδράσει με το το εκπληκτικό 4-3 από την έδρα της Σασουόλο. Από δύο γκολ Μαρτίνεθ και Λουκάκου, φοβερή αντίδραση των γηπεδούχων.

Σε ένα παιχνίδι με πλούσιο θέαμα και σύνολο επτά γκολ, η Ίντερ έφτασε λίγο πριν από την αυτοκτονία…

Αν και βρέθηκε να κερδίζει στο ημίχρονο με το «ασφαλές» 1-3 κόντρα στην Σασουόλο με τα δύο γκολ του Λουκάκου και ένα του Μαρτίνεθ, στο δεύτερο μέρος έδειξε πως δεν υπήρχε συγκέντρωση.

Οι «νερατζούρι» έκαναν  το 1-4 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαρτίνεθ και έπειτα έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους.

Η ομάδα του Ντε Τσέρμπι κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και με τις ατομικές προσπάθειες των Τζούρισιτς και Μπογκά, κατάφερε να φτάσει στο 3-4.

Στα τελευταία λεπτά προσπάθησε ανεπιτυχώς να ισοφαρίσει και έτσι το σύνολο του Κόντε έμεινε έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Όλα ξεκίνησαν με το γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνεθ μόλις στο 2ο λεπτό από την ασίστ του Μπρόζοβιτς. Η Σασουόλο που έκανε ένα «μεστό» παιχνίδι, αντέδρασε με τον Μπεράρντι στο 16′

Από εκεί και μετά οι «νερατζούρι» έδειξαν την κυριαρχία τους στο χορτάρι του «Mapei Stadium» και κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Κονσίλι άλλες δύο φορές.

Στο 38ο λεπτό ο Λουκάκου διαμόρφωσε το 1-2, ενώ στο 45′ «έγραψε» το 1-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ.

Μετά την ανάπαυλα το παιχνίδι είχε έναν ρυθμό, ωστόσο τίποτε δεν είχε αλλάξει. Ο Λαουτάρο Μαρτίνεθ όμως σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ με εκτέλεση πέναλτι και αυτός, για το 1-4, την στιγμή που ο Λουκάκου του άφησε την μπάλα ενώ θα μπορούσε να κάνει χατ τρικ.

Η διαφορά των τριών τερμάτων έδωσε στην Ίντερ το δικαίωμα δώσει χώρο και να περιμένει τα τελευταία διαδικαστικά λεπτά όπως όλα έδειχναν.

Η Σασουόλο δεν συμβιβάστηκε και έψαξε την μεγάλη ανατροπή. Οι Τζούρισιτς (74′) και Μπογκά (82′) με προσωπικές ενέργειες έκαναν  την τεράστια επιστροφή και «προσέφεραν» στιγμές αγωνίας στον πάγκο της Γιουβέντους.

Παρά την πίεση των γηπεδούχων στο τελευταίο δεκάλεπτο τίποτε δεν άλλαξε και το τελικό 3-4 παρέμεινε έως το τελευταίο σφύριγμα του «άρχοντα» της αναμέτρησης.

Στη δεύτερη θέση του πίνακα της βαθμολογίας η Ίντερ με 21 βαθμούς, μόλις έναν πίσω από την Γιουβέντους, ενώ η Σασουόλο έμεινε στην 16η με έξι βαθμούς στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές της Serie A.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ