Ρονάλντο: «Ποια Χρυσή Μπάλα; Στόχος είναι το Champions League»

Ρονάλντο: «Ποια Χρυσή Μπάλα; Στόχος είναι το Champions League»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για τον μεγάλο στόχο του με τη Γιουβέντους που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Champions League.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Γιουβέντους με τη Λοκομοτίβ Μόσχας αναφέρθηκε στους στόχους του με την ιταλική ομάδα, με τον μεγαλύτερο εξ αυτών να είναι η κατάκτηση του Champions League.

Ο Πόρτογάλος σούπερ σταρ υποστήριξε ότι η ιταλική ομάδα είναι καλύτερη από πέρσι, περισσότερο βελτιωμένη και έπλεξε το εγκώμιο του Σάρι υποστηρίζοντας ότι ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται φέτος του αρέσει περισσότερο και του ταιριάζει περισσότερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε βελτιωθεί και είμαι πολύ χαρούμενος για το πως πάνε τα πράγματα. Έχουμε αλλάξει με τον Σάρι, έχω περισσότερη ελευθερία όμως έχουμε ακόμα πράγματα να βελτιώσουμε.

Με τον Αλέγκρι κάναμε εξαιρετική δουλειά αλλά με τον Σάρι έχουμε βελτιωθεί και άλλο, έχω αλλάξει θέση. Πάντα προσπαθώ να κινούμε στον αγωνιστικό χώρο εκεί που νιώθω ωραία.

Πρέπει να παλέψουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα ξανά και να προσπαθήσουμε για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός είναι ο στόχος μας. Τα συλλογικά αποτελέσματα είναι σημαντικά. Όσο για τη «Χρυσή Μπάλα» δεν έχω να πω κάτι. Δεν είναι σημαντικό να κερδίσω εγώ ή όχι αλλά η ομάδα.

Απολαμβάνω να παίζω με τους συμπαίκτες μου. Είναι όλοι τους πολύ δυνατοί. Ο Ντιμπάλα έδειξε πως μπορεί να σκοράρει παρά το ότι τον αμφισβητούσαν»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ