Μπρέσια- Φιορεντίνα 0-0

Μπρέσια- Φιορεντίνα 0-0

Η Φιορεντίνα αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Μπρέσια εκτός έδρας, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να φτάσουν στη νίκη.

Την ευκαιρία να αναρριχηθεί στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, έχασε η Φιορεντίνα που έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία με την Μπρέσια εκτός έδρας, για την όγδοη αγωνιστική της Serie A.

Οι «βιόλα» προέρχονταν από τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα της Serie A, αλλά δεν κατάφεραν να σημειώσουν και την τέταρτη σερί, χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς στο «Μάριο Ριγκαμόντι». Αντίθετα οι γηπεδούχοι παρέμειναν στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας, παίρνοντας ένα βαθμό, ύστερα από δύο αρνητικά αποτελέσματα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και πέτυχαν γκολ μόλις στο τέταρτο λεπτό, αλλά έπειτα από υπόδειξη του VAR, ακυρώθηκε, με τον σκόρερ Φλοριάν Αγιέ να χρεώνεται παράβαση για χέρι.

Στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαν και οι δύο ομάδες να σημειώσουν κάποιο γκολ, αλλά Καστροβίλι, Λιρόλα από την μεριά των «βιόλα» και Αγιέ από εκείνη της Μπρέσια δεν βρήκαν στόχο.

Στο δεύτερο μέρος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Μάριο Μπαλοτέλι, αλλά ο Ιταλός επιθετικός δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Καστροβίλι και Πετσέλα, επίσης, με το τελικό 0-0 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ