Μίλαν : «Μερικοί παίκτες θέλουν σφαλιάρες» είπε ο Γκατούζο

Μίλαν : «Μερικοί παίκτες θέλουν σφαλιάρες» είπε ο Γκατούζο

Ξέσπασε γι' ακόμη μία φορά ο Τζενάρο Γκατούζο με τον τεχνικό της Μίλαν να έχει πολλά παράπονα από τη συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών του.

Ο Τζενάρο Γκατούζο από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μίλαν προσπαθεί να βάλει τα πράγματα σε μία τάξη. Σε μία σειρά. Για την ώρα δεν έχει καταφέρει κάτι τρομερό. Το αντίθετο μάλιστα, μιας και οι Ροσονέρι στο τελευταίο τους εκτός έδρας ματς έχασαν με σκορ 3-0 από την Ελλάς Βερόνα για τη Serie A.

Αυτό έφερε το «μάντρωμα» από τον «Ρίνο», ο οποίος με δηλώσεις του τόνισε πως υπάρχουν ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια της ιταλικής ομάδας που μπορεί στις προπονήσεις τα δίνουν όλα, αλλά στους αγώνες δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Γι’ αυτό το λόγο και θα ήθελε μερικούς να τους ξεκινήσει στα χαστούκια.

«Δεν ξέρω τι χρειάζονται μερικοί ποδοσφαιριστές μας για να παίξουν πιο καλά. Μερικοί θέλουν ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη και άλλοι θέλουν πολλά χαστούκια. Ωστόσο, αυτό που κάνουμε στις προπονήσεις δεν αρκεί. Πρέπει να τα δίνουμε όλα και στους αγώνες.

Μετά την ήττα κόντρα στη Βερόνα κατάλαβα πως μερικοί ποδοσφαιριστές έχουν πρόβλημα νοοτροπίας και όχι φυσικής κατάστασης. Μετά από αυτό το παιχνίδι γράφτηκαν πολλά. Τα περισσότερα ήταν λάθος. Ακούστηκε πως εγώ θέλω να παραιτηθώ. Κάτι που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ