Λέτσε – Γιουβέντους 1-1

Λέτσε – Γιουβέντους 1-1

Δεύτερη απώλεια βαθμών υπέστη η Γιουβέντους, αφού οι πρωταθλητές Ιταλίας άφησαν δύο βαθμούς στην έδρα της Λέτσε (1-1) χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σύνθεσή τους. Δύο πέναλτι έκριναν το ματς, βασικός και αναντικατάστατος ο Ταχτσίδης.

Σκούρα τα βρήκε η Γιουβέντους απέναντι στη Λέτσε, με το τελικό 1-1 να σηματοδοτεί την δεύτερη  «γκέλα» των πρωταθλητών Ιταλίας στη φετινή Serie A.

Ο Ντιπάλα ευστόχησε σε πέναλτι στο 50ο λεπτό, για να έρθει έξι λεπτά αργότερα ο Μάρκο Μανσόκου να διαμορφώσει το τελικό 1-1 επίσης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η Γιουβέντους (23β.)  έκανε ένα τεράστιο δώρο στην Ίντερ (21β.) που υποδέχεται λίγο αργότερα την Πάρμα  (19.00), καθώς εάν οι «νερατζούρι» επικρατήσουν θα ξεπεράσουν τους «μπιανκονέρι» στη βαθμολογία.

Εν απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο που έμεινε εκτός αποστολής για να πάρει ανάσες, οι συμπαίκτες του δεν κατάφεραν να φύγουν με το τρίποντο από το «Via del Mare» και έχασαν ακόμα δύο βαθμούς στην προσπάθεια της κατάκτησης του 9ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Οι νεοφώτιστοι με βασικό και αναντικατάστατο τον Παναγιώτη Ταχτσίδη έδειξαν αντίδραση κόντρα στην «Κυρία» και πήραν έναν υπέρ πολύτιμο βαθμό στη «μάχη» της παραμονής.

Πλέον, έχουν ξεφύγει έστω και ελάχιστα από την ζώνη του υποβιβασμού έχοντας  8 βαθμούς.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ