Ρόμα- Μίλαν 2-1

Ρόμα- Μίλαν 2-1

Η Ρόμα έπειτα από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 2-1 της «προβληματικής» Μίλαν, που δεν συνέρχεται ούτε μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Στέφανο Πιόλι.

Η Ρόμα έπειτα από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 2-1 της «προβληματικής» Μίλαν, που δεν συνέρχεται ούτε μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Στέφανο Πιόλι.

Η Μίλαν μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Λέτσε, φιλοδοξούσε να αντιστρέψει το κλίμα, αλλά η κατάσταση δεν αλλάζει ούτε μετά την αποχώρηση του Τζαμπάολο. Πρωταγωνιστές για τους Ρωμαίους οι Τζέκο και Τζανιόλο, ισοφάρισε προσωρινά ο Ερνάντες.

Οι γηπεδούχοι, μετρώντας μια «ντουζίνα» απουσίες, έδειξαν να επηρεάζονται αρχικά, με τους «ροσονέρι» να είναι πιο απειλητικοί, αλλά Λεάο και Τσαλχάνογλου δεν βρήκαν στόχο στο 12′ και στο 29′.

Στο 38ο λεπτό, όμως, η Ρόμα ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ, με τον Έντιν Τζέκο να γράφει με κεφαλιά το 1-0. Στο 42΄μάλιστα λίγο έλειψε να γίνει και το 2-0, αλλά το σουτ του Παστόρε, αποκρούστηκε από τον Ντοναρούμα.

Στο δεύτερο μέρος, οι «ροσονέρι» μπήκαν φορτσάτοι και ισοφάρισαν στο 55’ με σουτ του Ερναντές. Η απάντηση των Ρωμαίων όμως ήταν άμεση, με τον Τζανιόλο να σημειώνει το 2-1, με δυνατό σουτ εκτός περιοχής.

Στα εναπομείναντα λεπτά, οι παίκτες του Πιόλι πίεσαν για να ανταποδώσουν εκ νέου, ωστόσο ο Πάου Λόπεθ ήταν ανίκητος και αρνήθηκε στον Ρομανιόλι το 2-2 στο 69’.

Δύο προσπάθειες του Τσαλχάνογλου στο φινάλε (88’, 92’) έφυγαν δίπλα από τα δοκάρια του Ισπανού κίπερ, με την ομάδα του Φονσέκα να παίρνει την πολύτιμη νίκη.

 

Ρόμα (Πάουλο Φονσέκα): Πάου Λόπεθ, Κολάροφ, Φάσιο, Σμόλινγκ, Σπινατσόλα (77′ Τσετίν), Παστόρε, Μαντσίνι, Βερετού, Τζανιόλο (83′ Σαντόν), Περότι (53′ Αντονούτσι), Τζέκο

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Μουσάκιο, Κόντι (52′ Καλάμπρια), Ρομανιόλι, Ερναντές, Μπίλια (72′ Μπενασέρ), Τσαλχάνογλου, Κεσί, Πακετά (63′ Πιόντεκ), Σούσο, Λεάο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ