Ρονάλντο: «Η αντιπαλότητα με τον Μέσι μας έκανε καλύτερους»

Ρονάλντο: «Η αντιπαλότητα με τον Μέσι μας έκανε καλύτερους»

Σε συνέντευξή του στο «France Football» ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για την αντιπαλότητά του με τον Λιονέλ Μέσι, τα ρεκόρ που έχει πετύχει αλλά και το αγαπημένο του γκολ.

Μια μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε στο «France Football» ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το γαλλικό περιοδικό να δημοσιεύει μέρος από τη συνέντευξη που τις επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσει ολόκληρη.

Ο αστέρας της Γιουβέντους και της Εθνικής Πορτογαλίας μίλησε μεταξύ άλλων για την αντιπαλότητά του με τον Λιονέλ Μέσι όπου τόνισε πως αυτή βοήθησε και τους δύο να γίνουν καλύτεροι, για τα ατομικά ρεκόρ αλλά και για το αγαπημένο του γκολ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα 700 του γκολ: «Είναι ένα εντυπωσιακό σύνολο που με κάνει όλο και πιο περήφανο, καθώς ελάχιστοι παίκτες το έχουν καταφέρει».

Το αγαπημένο του: «Αν έπρεπε να επιλέξω θα ήταν εκείνο απέναντι στην Γιουβέντους (σ.σ. με τη φανέλα της Ρεάλ για το Champions League τον Απρίλιο του 2018). Ήταν ένα γκολ που προσπαθούσα για χρόνια να πετύχω και το αντίπαλο κοινό με χειροκρότησε».

Για την εμμονή του με τα ρεκόρ: «Όταν ήμουν 19-20 ετών κατάλαβα ότι το ποδόσφαιρο ήταν αριθμοί, τίτλοι και ρεκόρ».

Για το αν η αντιπαλότητα με τον Μέσι έπαιξε ρόλο στην απόδοσή του: «Το να είμαστε ο ένας απέναντι στον άλλον στην Ισπανία μας έκανε καλύτερους, πιο αποτελεσματικούς. Στην Ρεάλ ένιωθα μεγαλύτερη πίεση σε σχέση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από ένα σημείο και μετά η αντιπαλότητά μας ήταν υγιής».

Για το τι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος στο δικό του επίπεδο: «Πρώτα το ταλέντο. Χωρίς αυτό δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Στη συνέχεια αν δεν δουλέψεις πάνω σε αυτό το ταλέντο θα σου φανεί άχρηστο. Τίποτα δεν έρχεται από μόνο του. Δεν θα έφτανα ποτέ εδώ που έχω φτάσει χωρίς σκληρή δουλειά. Στόχος μου είναι να δείχνω νεότερος όσο μεγαλώνω. Να είμαι ανταγωνιστικός. Δείξτε μου έναν παίκτη στην ηλικία μου, σε μία ομάδα όπως η Γιουβέντους, που να παίζει τόσο καλά όσο εγώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ