Η Ρόμα απέρριψε Ρόντγουελ

Η Ρόμα απέρριψε Ρόντγουελ

Ο Τζακ Ρόντγουελ βρέθηκε ένα βήμα από τη μεταγραφή του στη Ρόμα ως ελεύθερος, αλλά η συμφωνία ακυρώθηκε τελευταία στιγμή ύστερα από απόφαση της διοίκησης των «τζιαλορόσι».

Ο Τζακ Ρόντγουελ ήταν ένα βήμα από τη συμφωνία με τη Ρόμα, προπονήθηκε επί τρεις μέρες στο προπονητικό κέντρο των «τζιαλορόσι» και πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, αλλά τελικά δεν θα γίνει κάτοικος Ρώμης.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Τζανλούκα Πετράκι δεν «άναψε» το πράσινο φως για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή που βρισκόταν ελεύθερος, καθώς δεν συμφώνησαν στους όρους του συμβολαίου.

Ο λόγος ήταν ότι η Ρόμα προσέφερε στον 28χρονο συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών ενώ ο ίδιος ήθελε μονοετές.

Η ιταλική ομάδα ήθελε να ενισχύσει την μεσαία γραμμή του Πάουλο Φονσέκα, ύστερα από τις απώλειες με πρόβλημα τραυματισμού των Χένρικ Μκιταριάν, Μπράιαν Κριστάντε, Λορέντζο Πελεγκρίνι και Αμαντού Ντιαβαρά.

Η εξαιρετική παρουσία του Τζανλούκα Μαντσίνι (στόπερ) στο χώρο του κέντρου κι η επιστροφή του Χαβιέ Παστόρε απέναντι στη Μίλαν, ήταν ένας επιπλέον λόγος για τον οποίο στη διοίκηση δεν προχώρησε στην απόκτηση του Ρόντγουελ.

Ο Ρόντγουελ δεν αγωνίζεται σε κάποια ομάδα από το τέλος της περασμένης σεζόν, όταν έφυγε από την Μπλάκμπερν, ενώ αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ