Νάπολι – Αταλάντα 2-2

Νάπολι – Αταλάντα 2-2

Ο Ίλισιτς έκανε το «Σαν Παόλο» να σιγήσει λίγα λεπτά πριν τη λήξη ενός φοβερού ματς. Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Αταλάντα, συνεχίζει να χάνει βαθμούς η Νάπολι.

Το ντέρμπι της τρίτης θέσης της βαθμολογίας στη Serie A έδειξε… «Χ».

Η Νάπολι δεν κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της 2-1 που είχε «συνοδεύσει» τις δύο ομάδες έως το 86ο λεπτό και ο Ίλισιτς «εκτέλεσε» την ομάδα του Αντσελότι για το τελικό 2-2.

Η ισοπαλία αυτή διατήρησε την διαφορά των τριών βαθμών που χωρίζει τις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι διατηρήθηκαν με 21 βαθμούς στην 3η θέση, ενώ η «Παρτενοπέι» στην 4η με 18 που έμειναν στην ισοπαλία για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 16ο λεπτό με σκόρερ τον Μαξίμοβιτς, για να έρθει η απάντηση από πλευράς Αταλάντα λίγο πριν το ημίχρονο με τον Φρέουλερ (41′).

Ο Μίλικ σκόραρε για το 2-1 30 αγωνιστικά λεπτά αργότερα (71′) και έδωσε τεράστια ανάσα στην ομάδα του.

Όλα έδειχναν πως η Νάπολι θα πάρει το «τρίποντο» και θα πιάσει στην βαθμολογία τους φιλοξενούμενους.

Ωστόσο ο Ίλισιτς έκρυβε τον άσο στο μανίκι του και «εκτέλεσε» την Νάπολι για το τελικό 2-2. Στο 86ο λεπτό, η Αταλάντα «κλείδωσε» ακόμα μία καλή εκτός έδρας  εμφάνιση και συνέχισε το αήττητο σερί της στις αντίπαλες έδρες εφέτος.

Από την άλλη η Νάπολι κινδυνεύει να την προσπεράσουν Λάτσιο, Ρόμα και Κάλιαρι που έχουν από 16 βαθμούς και αγωνίζονται αυτή την ώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ