Μίλαν – Σπαλ 1-0

Μίλαν – Σπαλ 1-0

Ο Σούσο με απίθανη εκτέλεση φάουλ, έδωσε τη νίκη στην προβληματική Μίλα επί της προτελευταίας Σπαλ για την 10η αγωνιστική της Serie A.

Η Μίλαν του Στέφανο Πιόλι υποδέχτηκε στο Σαν Σίρο την εκ των ουραγών, Σπαλ. Οι ροσονέρι δεν βρίσκονται σε καθόλου καλό φεγγάρι και είχαν άμεση ανάγκη τη νίκη πριν αρχίσουν να… εθίζονται στα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Οι γηπεδούχοι όμως τα βρήκαν σκούρα από τη Σπαλ και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες. Στις καλύτερες εξ αυτών, ο Καστιγιέχο στο 13΄ σημάδεψε το δοκάρι, ενώ ο Ερνατέζ είδε το γκολ που πέτυχε να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Η Μίλαν έβγαλε αρκετά προβλήματα στην επιθετική της ανάπτυξη και την κυκλοφορία μπάλας, με αρκετές λάθος πάσες και γιόμες προς την αντίπαλη περιοχή.

Τελικά τη λύση έδωσε ένας παίκτης… κόκκινο πανί για τους τιφόζι της Μίλαν, που απαιτούν εδώ και καιρό την απομάκρυνσή του. Πρόκειται για ντον Σούσο που μπήκε αλλαγή στο 57 και στο 63’ με απίθανη εκτέλεση φάουλ, έλυσε τον Γόρδιο δεσμό του γκολ για τη Μίλαν, η οποία έστω και μετά κόπων και βασάνων πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης ανεβαίνοντας στην 10η θέση με 13 βαθμούς και αρνητικό συντελεστή τερμάτων (10-13).

https://youtu.be/MomiK8wKV_g

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ