Τέβες: «Είχαμε προπόνηση στις 9 και ο Κριστιάνο ήταν εκεί από τις 7:30»

Τέβες: «Είχαμε προπόνηση στις 9 και ο Κριστιάνο ήταν εκεί από τις 7:30»

Ο Κάρλος Τέβες εξήγησε το λόγο που ο Κριστιάνο εξελίχθηκε τόσο πολύ, ενώ τόνισε πως και ο Μέσι έχει δουλέψει αρκετά παρόλο που το ταλέντο του είναι έμφυτο.

Κάρλος Τέβες και Κριστιάνο Ρονάλντο συνυπήρξαν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη διετία 2007-2009. Ο Αργεντινός χαρακτήρισε τον Κριστιάνο υπόδειγμα επαγγελματία και εξήγησε τους λόγους που ο Πορτογάλος ακόμα και στα 34 του συνεχίζει να βρίσκεται σε τόσο υψηλό επίπεδο.

«Περνάει όλη την ημέρα του στο γυμναστήριο, είναι μία εμμονή. Θυμάμαι πως έπρεπε να κάνουμε προπόνηση στις 9 το πρωί, αν και έφτανα στις 8 για προπόνηση, εκείνος ήταν ήδη εκεί.Εάν έφτανα στις 7.30, τον έβρισκα και πάλι εκεί. Θυμάμαι ότι μία φορά έκανα τα πάντα για να φτάσω πριν από αυτόν στην προπόνηση και έτσι έφτασα στο προπονητικό κέντρο στις 6.30. Ήταν όμως και πάλι εκεί. Ήταν μισοκοιμισμένος, όμως ήταν ήδη εκεί».

Για τον συμπαίκτη του στην εθνική Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι, ο Τέβες υποστήριξε ότι τα πάντα ήταν πιο απλά, καθώς το ταλέντο του είναι έμφυτο. Ωστόσο και για εκείνον υποστήριξε πως έχει δουλέψει πολύ για να βελτιώσει πράγματα που μπορούσε.

«Ο Μέσι δεν είναι έτσι, για αυτόν τα πάντα είναι έμφυτα. Ό,τι πάντως δεν είναι έμφυτο, το δουλεύει στην προπόνηση. Παλιά δεν εκτελούσε τα φάουλ, τώρα τα εκτελεί και στέλνει τη μπάλα στη γωνία. Έκανε πολλή προπόνηση για να το πετυχαίνει αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ