Ίντερ: Μετά τον Ρονάλντο… ο Λουκάκου

Ίντερ: Μετά τον Ρονάλντο… ο Λουκάκου

Ο Ρομέλου Λουκάκου έχει ξεκινήσει «φορτσάτος» τη θητεία του στην Ίντερ, κάνοντας την καλύτερη επίδοση στο σκοράρισμα από το 1997- 1998 και τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο.

Ο Ρομέλου Λουκάκου έχει ξεκινήσει με πατημένο το γκάζι τη θητεία στην Ίντερ, δικαιώνοντας τους ανθρώπους της διοίκησης που επέμειναν όλο το καλοκαίρι στην απόκτησή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Βέλγος έχει κάνει ήδη τους φίλους των «νερατζούρι» να ξεχάσουν τον Μάουρο Ικάρντι, δείχνοντας ότι έχει όλα τα φόντα να οδηγήσει την ομάδα τους σε επιτυχίες.

Συγκεκριμένα ο 26χρονος έχει ήδη σκοράρει 9 φορές σε 11 αγωνιστικές στη Serie A και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής των Μιλανέζων που πετυχαίνει 9+ τέρματα σε τόσα ματς πρωταθλήματος.

Ο τελευταίος παίκτης της Ίντερ που πέτυχε κάτι τέτοιο ήταν ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο, τη σεζόν 1997-1998, μετά τη μεταγραφή του από την Μπαρτσελόνα.

Τελευταίο θύμα του μεγαλόσωμου στράικερ ήταν η Μπολόνια, με τον Λουκάκου να πετυχαίνει δύο γκολ χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του. Η Ίντερ να θυμίσουμε ότι έπειτα από 11 αγωνιστικές βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από την Γιουβέντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ