Νάπολι: Σε «καραντίνα» ο Μανωλάς και οι συμπαίκτες του, διαφωνεί ο Αντσελότι (pics)

Νάπολι: Σε «καραντίνα» ο Μανωλάς και οι συμπαίκτες του, διαφωνεί ο Αντσελότι (pics)

Η ήττα της Νάπολι από τη Ρόμα έφερε «τριγμούς» στο στρατόπεδο των «παρτενοπέι», με τον πρόεδρο της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να αποφασίζει την απομόνωση των παικτών. Η απόφαση αυτή βρίσκει αντίθετο τον Κάρλο Αντσελότι.

Αν υπήρχε μια «σταθερά» στη Serie A τα τελευταία χρόνια, εκτός από την απόλυτη κυριαρχία της Γιουβέντους, ήταν η αγωνιστική συνέπεια της Νάπολι.

Μπορεί να μην έφτασε στην πηγή, αλλά πάντα ήταν ένα βήμα πίσω. Η φετινή πορεία των «παρτενοπέι» όμως είναι απογοητευτική, με τους παίκτες του Κάρλο Αντσελότι να έχουν ήδη χάσει 15 βαθμούς.

Η νέα ήττα, αυτή τη φορά από τη Ρόμα με 2-1 στο «Derby del Sole», προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του ισχυρού άνδρα της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις που αποφάσισε να εφαρμόσει το περίφημο ιταλικό μέτρο: Το «ritiro», δηλαδή την απομόνωση των παικτών σε ξενοδοχείο για 7 ημέρες πριν και μετά από αγώνες.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα οι ποδοσφαιριστές δεν επιτρέπεται να φύγουν από τον χώρο, με τη μόνη συναναστροφή να είναι εκείνη με τους συμπαίκτες τους.

Ο Ντε Λαουρέντις ανακοίνωσε την απόφαση αυτή στο ραδιόφωνο «kiss kiss Napoli», λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η Νάπολι θα είναι σε καραντίνα μέχρι την Κυριακή. Δεν πρόκειται για τιμωρία αλλά για δημιουργική κίνηση. Θα πρέπει να βρίσκουμε κίνητρα όχι μόνο στα ματς υψηλού επιπέδου με την Λίβερπουλ και την Ζάλτσμπουργκ, όπου βλέπουμε μία άλλη ομάδα.

Όταν βλέπω να σφυρίζονται εις βάρος μας στο ματς με την Ρόμα δύο πέναλτι για χέρια εντός περιοχής, μένω έκπληκτος. Αυτό σημαίνει ότι μας λείπει η συγκέντρωση».

Το μέτρο αυτό βέβαια δεν φέρνει σύμφωνο τον προπονητή των «παρτενοπέι», Κάρλο Αντσελότι, με τον 60χρονο τεχνικό να δηλώνει στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Ζάλτσμπουργκ (5/11, 22:00).

«Δεν είμαι σύμφωνος με την απόφαση για καραντίνα. Εγώ όμως είμαι ο προπονητής. Η διοίκηση και ο πρόεδρος παίρνουν τις αποφάσεις».

Καταλαβαίνει κανείς ότι ο Κώστας Μανωλάς και οι συμπαίκτες του περνούν μια κρίση διαρκείας και θα πρέπει να αντιστρέψουν το κλίμα, εάν δεν θέλουν να μείνουν πίσω στους στόχους που έθεσαν στην αρχή της χρονιάς.

O ίδιος ο 28χρονος αμυντικός, που δεν εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής είπε στη συνέντευξη τύπου για το ματς με τους Αυστριακούς: «Είναι μια δύσκολη στιγμή, αλλά θα πρέπει να συσπειρωθούμε και να μείνουμε ενωμένοι.

Έχουμε πολύ ποιοτικούς παίκτες, αλλά χρειάζεται να δείξουμε αποφασιστικότητα. Είμαστε η Νάπολι και από αύριο ξεκινάει η αντεπίθεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ