Νάπολι: Εξαγριωμένοι οπαδοί στην προπόνηση της ομάδας

Νάπολι: Εξαγριωμένοι οπαδοί στην προπόνηση της ομάδας

Οπαδοί της ομάδας πήγαν στη σημερινή προπόνηση και καταφέρθηκαν εναντίον των ποδοσφαιριστών μετά τις τελευταίες κακές εμφανίσεις.

Στην αρχή της σεζόν παίκτες, οπαδοί και διοίκηση θεωρούσαν ότι η Νάπολι θα παλέψει για το φετινό σκουντέτο και θα έχει μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Όμως οι εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων δείχνουν πως οι «παρτενοπέι» έχουν πρόβλημα και όχι μόνο δεν αποτελούν διεκδικητές του τίτλου, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκονται και εκτός των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη τη νέα σεζόν. Και όλα αυτά ενώ έχουν ήδη διεξαχθεί οι πρώτες έντεκα αγωνιστικές στην Ιταλία.

Στη σημερινή προπόνηση, που ήταν η πρώτη μετά την ισοπαλία με τη Σάλτσμπουργκ για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, περίπου 150 οπαδοί πήγαν στο προπονητικό κέντρο και καταφέρθηκαν εναντίον των ποδοσφαιριστών χαρακτηρίζοντάς τους μισθοφόρους, ενώ κάλεσαν τη διοίκηση να παρατάξει τη δεύτερη ομάδα στα επόμενα παιχνίδια.

Στο σημείο υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας που προκειμένου να απωθήσουν το πλήθος, έχουν πετάξει βόμβες καπνού.

Μάλιστα, μετά την άρνηση των ποδοσφαιριστών στην πρόταση του Ντε Λαουρέντις να απομονωθούν προκειμένου να συγκεντρωθούν στα επόμενα παιχνίδια, ο πρόεδρος της ομάδας σκέφτεται πολύ σοβαρά να καθαιρέσει τον Λορέντζο Ινσίνιε από αρχηγό της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ