Forza Nuevo σε Μπαλοτέλι: «Είσαι Αφρικανός» (pics)

Forza Nuevo σε Μπαλοτέλι: «Είσαι Αφρικανός» (pics)

Μέλη της τοπικής οργάνωσης του Τορίνο, Forza Nuova, τοποθέτησαν πανό και συγκεκριμένα έξω από το «Allianz Stadium», με τα οποία στρέφονται εναντίον του Μάριο Μπαλοτέλι.

Το σίριαλ με τον Μάριο Μπαλοτέλι δεν λέει να τελειώσει. Έπειτα από τα όσα έγιναν στο ματς Βερόνα- Μπρέσια, τις δηλώσεις του Μπαλοτέλι και την τιμωρία του επικεφαλής των οργανωμένων της Βερόνα (αποκλεισμός για 10 χρόνια από τα γήπεδα), ακολούθησε ανάρτηση πανό από μέλη του Forza Nuova.

Μέλη του ακροδεξιού κόμματος, Forza Nuova, φαίνεται ότι συμφωνούν με τις απόψεις του Λούκα Καστελίνι, κρεμώντας έξω από το «Allianz Stadium» της Γιουβέντους ένα πανό, στο οποίο έγραφαν: «Μάριο έχεις δίκιο, είσαι Αφρικανός».

Το «έχεις δίκιο», τα μέλη του Forza Nuova το εξήγησαν με το εξής μήνυμα στα social media: «Ο ίδιος ο Μπαλοτέλι έχει πει ότι αισθάνεται περισσότερο Αφρικανός παρά Ιταλός.

Είναι ένα κακομαθημένο παιδί, συνηθισμένο να τα έχει όλα και αν κάτι δεν του πάει καλά επιτίθεται έχοντας μετά τη δικαιολογία του ρατσισμού».

Η κατάσταση στην Ιταλία με τα ρατσιστικά περιστατικά έχει ξεφύγει και πλέον αναμένεται να δούμε ποιο είναι το επόμενο επεισόδιο του σίριαλ «Μάριο Μπαλοτέλι».

Δείτε τις σχετικές εικόνες:

https://twitter.com/FNTorino/status/1194534587109650432

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ