Γιουβέντους: Προσφέρει 100 εκατ. ευρώ για τον Φεράν Τόρες

Γιουβέντους: Προσφέρει 100 εκατ. ευρώ για τον Φεράν Τόρες

Διατεθειμένοι να προσφέρουν το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να αποκτήσουν τον Φεράν Τόρες φαίνεται πως είναι οι «μπιανκονέρι».

Έτοιμη να σπάσει τα ταμεία της φαίνεται πως είναι η Γιουβέντους, προκειμένου να αποκτήσει τον 19χρονο εξτρεμ της Βαλένθια, Φεράν Τόρες.

Ο Ισπανός επιθετικός εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν με τη φανέλα των «νυχτερίδων» γεγονός που έχει προσεγγίσει τα βλέμματα πολλών εκ των κορυφαίων ομάδων της ευρωπαϊκής ηπείρου.

Μια από αυτές φαίνεται πως είναι και η «Γηραιά Κυρία», η οποία έχει βάλει στο στόχαστρο τον νεαρό άσο και προτίθεται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον φέρει άμεσα στο Τορίνο.

Όπως αναφέρουν, μάλιστα τα ιταλικά ΜΜΕ, οι «μπιανκονέρι» είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν το ασύλληπτο ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να πάρουν και τη συγκατάθεση της Βαλένθια για την υλοποίηση της μεταγραφής.

Από την πλευρά τους, πάντως, πρωταρχικός στόχος των «νυχτερίδων» είναι να ανανεώσουν το συμβόλαιο του 19χρονου και να τον… μοσχοπουλήσουν σε λίγα χρόνια για ένα ακόμη μεγαλύτερο αστρονομικό ποσό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ