Κασάνο: «Η Ιντερ θα πάρει το πρωτάθλημα»

Κασάνο: «Η Ιντερ θα πάρει το πρωτάθλημα»

Ο παλαίμαχος άσος μίλησε για την μάχη του τίτλου στην Ιταλία και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Ιντερ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Την πεποίθησή του ότι η Ιντερ θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα εξέφρασε ο Αντόνιο Κασάνο.

Ο παλαίμαχος επιθετικός τόνισε ότι η φετινή Ιντερ του θυμίζει την Γιουβέντους στην πρώτη χρονιά του Κόντε, ενώ επισήμανε η Μεγάλη Κυρία έχει πιο δυνατό και πλήρες ρόστερ, αλλά δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στο Champions League και έχει το πρωτάθλημα σε δεύτερη μοίρα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η Ίντερ για μένα είναι φαβορί. Μου θυμίζει την Γιουβέντους στην πρώτη χρονιά του Κόντε. Ήμουν τότε στην Μίλαν και χάσαμε το πρωτάθλημα από αυτούς. Αν η Γιουβέντους έχει κάποιες απώλειες εκτός έδρας και η Ίντερ συνεχίζει να την απειλεί, ο Κόντε θα το πάρει και φέτος. Η Γιουβέντους έχει το πιο δυνατό και πλήρες ρόστερ, βέβαια, αλλά φαίνεται πως προτεραιότητά τους είναι για φέτος το Champions League», δήλωσε ο παλαίμαχος φορ που φόρεσε και την φανέλα των «νερατζούρι».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά από 12 αγωνιστικές η Γιουβέντους είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά με μόλις έναν βαθμό διαφορά από την Ίντερ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ