Λουκάκου: «Κόντε και Μουρίνιο οι δυο καλύτεροι προπονητές που είχα»

Λουκάκου: «Κόντε και Μουρίνιο οι δυο καλύτεροι προπονητές που είχα»

Για τους προπονητές που ξεχώρισε στην καριέρα του μίλησε ο επιθετικός της Ίντερ, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για τους δυο προπονητές που έχει ξεχωρίσει στην καριέρα του μίλησε ο Ρομέλου Λουκάκου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Corriere dello Sport», ο επιθετικός της Ίντερ αναφέρθηκε στην επιρροή που είχαν πάνω του οι Αντόνιο Κόντε και Ζοσέ Μουρίνιο, τους οποίους, μάλιστα, χαρακτήρισε ως τους δυο καλύτερους προπονητές που έχει συνεργαστεί στην καριέρα του.

Παράλληλα, ο Βέλγος άσος μίλησε για τη φυγή του Ικάρντι από το Μιλάνο, τους στόχους της φετινής σεζόν, ενώ προέβη σε αποκαλύψεις για τους λόγους που τον ώθησαν στην πόρτα της εξόδου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και για το μέλλον του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Αναλυτικά μίλησε για:

Την αντικατάσταση του Ικάρντι: «Δεν με ενδιαφέρει να είμαι ο πιο ακριβός παίκτης στην ιστορία της Ίντερ, ούτε το ότι αντικατέστησα τον Ικάρντι, ο οποίος προσέφερε πολλά όσο έπαιξε εδώ. Όταν ήρθα, ο Μάουρο ήταν πολύ καλός και ευγενικός μαζί μου. Του εύχομαι τα καλύτερα στην Παρί και ελπίζω να πετύχει εκεί. Είμαστε διαφορετικού τύπου επιθετικοί».

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Θα ήταν ωραίο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά δεν είμαι τύπος που λέει “θέλω να πάρουμε συγκεκριμένα αυτόν και αυτόν τον τίτλο”. Μεγαλύτερό μου κίνητρο είναι να βοηθώ τη ομάδα και να σκοράρουμε γκολ».

Την στιγμή που κατάλαβε ότι θα φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Όταν κατάλαβα ότι ο Σόλσκιερ ήθελε να με βάλει να παίζω στα πλάγια, κατάλαβα ότι η καριέρα μου στην Γιουνάιτεντ είχε τελειώσει».

Για τα πρότυπά του: «Ινδάλματά μου είναι ο Ρονάλντο και ο Αντριάνο, γι’ αυτό και ονειρευόμουν μια μέρα να παίξω στην Ίντερ. Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι αυτός που μου έμαθε τα πάντα, ειδικά οι συνομιλίες μας στο πούλμαν μου έδιναν έμπνευση. Πιστεύω ότι θα γυρίσει στην Ιταλία».

Για τους προπονητές που ξεχωρίζει: «Ο Κόντε είναι μοναδικός. Ξέρει τι να κάνει σε κάθε κατάσταση. Μαζί με τον Μουρίνιο είναι οι δύο καλύτεροι προπονητές που έχω συνεργαστεί».

Για την πρωτοκαθεδρία της Γιουβέντους: «Καλύτερα να μείνουμε σιωπηλοί. Πολλοί πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν τη Γιουβέντους αλλά στην πραγματικότητα κανένας δεν το έχει κάνει για οκτώ χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ