Μίλαν-Νάπολι 1-1

Μίλαν-Νάπολι 1-1

Μίλαν και Νάπολι έμειναν ισόπαλες 1-1 στο «Σαν Σίρο» με τις δύο ομάδες να μένουν πολύ μακριά από τους στόχους τους για την 13η αγωνιστική της Serie A.

Μίλαν και Νάπολι έμειναν ισόπαλες 1-1 στο «Σαν Σίρο», με τις δύο ομάδες να μένουν πολύ μακριά από τους στόχους τους για την 13η αγωνιστική της Serie A.

Ο Κάρλο Αντσελότι, σε μια γνώριμη ατμόσφαιρα, όπου πέρασε 9 υπέροχα χρόνια, ήξερε ότι έπρεπε να οδηγήσει τους «παρτενοπέι» στο «διπλό», ώστε να επαναφέρει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Η ισοπαλία, όμως, στο Μιλάνο δεν βοήθησε ιδιαίτερα την ομάδα του στη καλυτέρευση του κλίματος, που βλέπει την Νάπολι να βρίσκεται στο -4 από την τετράδα (με ματς περισσότερο). Ήταν η τέταρτη ισοπαλία σε πέντε παιχνίδια της Serie A για τους φιλοξενούμενους και τα περιθώρια στενεύουν.

Από την μεριά της η Μίλαν ούτε με τον Στέφανο Πιόλι παίρνει νίκες, χάνοντας βαθμούς για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στην Ιταλία.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Νάπολι άνοιξε το σκορ στο 24′ με κεφαλιά, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ισοφάρισε για τη Μίλαν ο Μποναβεντούρα, για το 1-1.

Αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου, με τον Ινσίνιε να νικιέται σε τετ α τετ από τον Ντοναρούμα. Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο μέρος έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να πάρουν το πολύτιμο διπλό, αλλά Ινσίνιε, Μέρτενς και Αλάν δεν νίκησαν τον «κέρβερο» των Μιλανέζων.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Κόντι, Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Τεό Ερναντέζ, Πακετά, Μπίλια (73′ Καλάμπρια), Κρούνιτς, Ρέμπιτς (46′ Κεσί), Μποναβεντούρα, Πιόντεκ (85′ Ραφαέλ Λεάο).

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Μερέτ, Ντι Λορέντσο, Μαξίμοβιτς, Κουλιμπαλί, Χισάι, Καγιεχόν (58′ Μέρτενς), Αλαν, Ζιελίνσκι, Ελμάς, Λοσάνο (83′ Γιορέντε), Ινσίνιε (65′ Γιουνές).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ