Συνεχίζουν με νίκες οι διεκδικήτριες του τίτλου

Συνεχίζουν με νίκες οι διεκδικήτριες του τίτλου

Οι προτάσεις του Λ. Λυριτζή από το σημερινό κουπόνι

Άσε μας ρε Μοντέλα που δεν μπορείς να νικήσεις ούτε την ελλειπή Λέτσε. Αλλά δεν φταίει αυτός, η ευθύνη ανήκει στον Κομίσο που δεν τον απέλυσε στο τέλος της περσινής σεζόν αλλά και ούτε στο ξεκίνημα της φετινής. Όταν το κάνει θα είναι αργά αφού η Φιορεντίνα θα έχει μείνει εκτός στόχων….Νέος μήνας, νέος στόχος για την στήλη…Άντε να δούμε…

Όλες οι παραδοσιακά ισχυρές ομάδες του ιταλικού ποδοσφαίρου αγωνίζονται σήμερα και θεωρούνται φαβορί. Αφήνοντας έξω την Μίλαν που πραγματοποιεί πολύ κακή σεζόν, όλες οι υπόλοιπες έχουν σίγουρα τον πρώτο λόγο. Η Ρόμα έχει την μεγαλύτερη απόδοση αλλά και την πιο δύσκολη αποστολή, αφού η Βερόνα βρίσκεται σε θετικό μομέντουμ και με την συμπαγή άμυνά της βάζει δύσκολα σε όλες τις αντιπάλους. Δεν πρόκειται να κυνηγήσω φαντάσματα, ποτέ δεν το έκανα.

Θεωρώ ότι Γιουβέντους και Ίντερ θα συνεχίσουν με νίκες απέναντι σε Σασουόλο και ΣΠΑΛ και θα πάρω τους άσους με ασιατικό χάντικαπ -1, ώστε να ανέβει λίγο η απόδοση.

Έμερι τέλος στην Άρσεναλ μετά την ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Έμιρεϊτς για το Γιουρόπα Λιγκ. Έπρεπε να συμβεί αυτό και η διοίκηση αντέδρασε γρήγορα. Υπηρεσιακός τεχνικός ο Λιούντμπεργκ μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης. Η ουσία είναι ότι την δεδομένη στιγμή υπάρχει αγωνιστικό και ψυχολογικό πρόβλημα. Πίστευα ότι ο αγώνας για το Γιουρόπα Λιγκ θα βοηθήσει να αλλάξει το κλίμα αλλά συνέβη το αντιθετο. Η Νόργουιτς προέρχεται από διπλό επί της Έβερτον, θα είναι ιδιαίτερα μαχητική σήμερα και οι «κανονιέρηδες» παρουσιάζονται πιο αδύναμοι μακριά από την έδρα τους. Θα πάρω το ασιατικό χάντικαπ υπέρ των γηπεδούχων.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ