Ίντερ- ΣΠΑΛ 2-1

Ίντερ- ΣΠΑΛ 2-1

Η Ίντερ του Αντόνιο Κόντε νίκησε 2-1 την ΣΠΑΛ με δύο γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες και ξεπέρασε την Γιουβέντους στην κορυφή της Serie A. Εύκολη τριάρα για τη Λάτσιο, «διπλό» στο τέλος η Μίλαν.

Η 14η αγωνιστική της Serie A είχε ανακατατάξεις στην κορυφή της Serie A, με την Ίντερ να νικάει 2-1 την ΣΠΑΛ και να πηγαίνει στο +1 από την Γιουβέντους. Δεν δυσκολεύτηκε η Λάτσιο να επικρατήσει 3-0 της Ουντινέζε. Σπουδαίο διπλό στο 88′ για την Μίλαν.

Η Ίντερ πριν την αναμέτρηση στο «Σαν Σίρο» γνώριζε ότι αρκούσε μια νίκη για να πατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε δεν άφησε την ευκαιρία να χαθεί και βάζοντας τα θεμέλια από το πρώτο ημίχρονο, έφτασε στη 12η νίκη σε 14 αγώνες.

Οι «Νερατζούρι» άνοιξαν το σκορ στο 17ο λεπτό με τον Λαουτάρο και ο Αργεντινός «διπλασίασε» τα τέρματα της ομάδας του στο 41′, με την Ίντερ να πηγαίνει στο ημίχρονο με ένα σκορ ασφαλείας. Ο επιθετικός των γηπεδούχων αξίζει να τονιστεί ότι έφτασε τα οκτώ γκολ, όντας…on fire τόσο στο ιταλικό πρωτάθλημα όσο και στο Champions League.

Οι φιλοξενούμενοι πάντως, παρά την βαθμολογική τους θέση, το πάλεψαν και μπήκαν ξανά στο παιχνίδι από νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο (5ο’) με σκόρερ τον Βαλότι. Η Ίντερ όμως κράτησε στα μετόπισθεν, φτάνοντας σε μια ακόμα νίκη.

Η έτερη ομάδα του Μιλάνου, κατόρθωσε να φτάσει στη νίκη στην έδρα της Πάρμα (2-1), κατακτώντας το πρώτο διπλό μετά τις 5 Οκτωβρίου και την εκτός έδρας επικράτηση επί της Τζένοα.

Σκόρερ των «ροσονέρι» ο Τεό Ερνάντεζ στο 88ο λεπτό, με τον Ισπανό να χαρίζει μεγάλο διπλό στην ομάδα του.

Η Λάτσιο από την πλευρά της επικράτησε 3-0 της Ουντινέζε, πετυχαίνοντας όλα τα τέρματα από το πρώτο μέρος.

Οι «Λατσιάλοι» εδραιώθηκαν με τη νίκη αυτή στην τρίτη θέση (στο +5 από την τέταρτη Κάλιαρι), με απόλυτο πρωταγωνιστή για άλλο ένα ματς τον Τσίρο Ιμόμπιλε, που πέτυχε άλλα δύο γκολ, φτάνοντας τα 17 στη Serie A.

To τρίτο γκολ για την ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι σημείωσε ο Λουίς Αλμπέρτο, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν την έκτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ