Νάπολι – Μπολόνια 1-2

Νάπολι – Μπολόνια 1-2

Η κατηφόρα δεν έχει τέλος για τη Νάπολι που προηγήθηκε στο Σαν Πάολο αλλά έχασε και από την Μπολόνια μένοντας για έκτο σερί ματς χωρίς νίκη στην Serie A.

Ο κατήφορος δεν έχει σταματημό για τη Νάπολι που ηττήθηκε με ανατροπή μέσα στην έδρα της από την Μπολόνια και έμεινε στο -17 από την κορυφή αλλά και έξι ματς χωρίς τη χαρά της νίκης.

Στο 16′ ακυρώθηκε γκολ του Λοσάνο για οφσάιντ ενώ στο 32′ η Μπολόνια είχε δοκάρι με τον Τζεμαΐλι με το σκορ να ανοίγει τελικά στο 41′ για τους γηπεδούχους όταν ο Γιορέντε σκόραρε από κοντά για το 1-0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς πολλές φάσεις και στο 64′ η Μπολόνια έφερε το ματς στα ίσα με τον Σλοφ Όλσεν να κάνει από κοντά το 1-1 γαι την ομάδα του. Στο 80′ μάλιστα ήρθε και η ολική ανατροπή για την ομάδα του Μιχαίλοβιτς όταν ο Τζεμαΐλι γύρισε για τον Σανσόνε που με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-2.

Στις καθυστερήσεις η Νάπολι σκόραρε με τον Γιορέντε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Νάπολι: Οσπίνα, Μακσίμοβιτς, Μανωλάς, Κουλιμπαλί, Ντι Λορέντζο, Ρουίθ, Ελμάς (65′ Μέρτενς), Ζιελίνσκι, Λοσάνο (82′ Γιουνές), Γιορέντε, Ινσίνιε

Μπολόνια: Σκορούπσκι, Τομιγιάσου, Μπάνι, Ντανίλο, Ντένσβιλ, Μεδέλ (62′ Σβάνμπεργκ), Πόλι, Ορσολίνι (45′ Σκοφ Όλσεν), Τζεμαΐλι, Σανσόνε, Παλάσιο (84′ Ντέστρο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ