Αντσελότι: «Έχω εξαιρετική σχέση με τους παίκτες μου»

Αντσελότι: «Έχω εξαιρετική σχέση με τους παίκτες μου»

Κανένα απολύτως θέμα δεν αντιμετωπίζει με τους παίκτες του ο Ιταλός τεχνικός, παρά το διαφαινόμενο... χάος που επικρατεί στο εσωτερικό της Νάπολι.

Εξαιρετική χαρακτήρισε τη σχέση με τους παίκτες του ο Κάρλο Αντσελότι, παρά το προβλήματα που φαίνεται να υπάρχουν στο εσωτερικό της Νάπολι.

Το προηγούμενο διάστημα, οι «παρτενοπέι» απασχόλησαν έντονα την ιταλική αθλητική επικαιρότητα, καθώς η… επανάσταση που κήρυξαν οι ποδοσφαιριστές ενάντια της διοίκησης και η… απάντηση με πρόστιμα από τον Αουρέλιο Ντε Λαουρένκτις αποτέλεσαν το πιο hot θέμα για τα Μέσα της χώρας.

Το έντονο παρασκήνιο και ο εμφύλιος πόλεμος που είχε ξεσπάσει εντός του συλλόγου φαίνεται πως προκάλεσε και σοβαρό πρόβλημα στην αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας, η οποία για την ώρα δυσκολεύεται να βρει τα πατήματά της στη φετινή Seria A.

Από αυτή την… καταιγίδα εξελίξεων, πάντως, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος κατηγορήθηκε πως πλέον έχει χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων και ως εκ τούτου δεν μπορεί να παραμείνει στο τιμόνι της Ναπολι.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ξεκαθαρίζοντας πως οι σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές του παραμένουν σε εξαιρετικό επίπεδο.

«Έχω μία εξαιρετική σχέση με τους παίκτες μου. Δεν έχω χάσει το σεβασμό από κανέναν. Δεν υπάρχει κάποια παρεξήγηση μαζί τους. Ανταλλάσσουμε ιδέες κάθε μέρα, η κατάσταση πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα, επειδή δεν τα πηγαίνουμε καλά.

Δεν έχει να κάνει με κάποιο τακτικό πρόβλημα, αλλά κυρίως με θέμα συμπεριφοράς. Τρεις μέρες πριν, δείξαμε σταθερότητα εναντίον της Λίβερπουλ, παίζοντας με τρεις μέσους» ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ