Προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ντιμπάλα η Γιουβέντους

Προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ντιμπάλα η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τις εμφανίσεις του Πάολο Ντιμπάλα και είναι έτοιμη να του προσφέρει πρόταση ανανέωσης.

Ο Πάολο Ντιμπάλα ήταν ένα βήμα μακριά από την αποχώρηση του το περασμένο καλοκαίρι με τον Μαουρίτσιο Σάρι να μην τον υπολογίζει για βασικό και να θέλει να τον παραχωρήσει.

Ο Αργεντινός επιθετικός όμως παρά τις προτάσεις που είχε από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν, αποφάσισε να μείνει στο Τορίνο και να παλέψει για τη θέση του.

Μερικούς μήνες μετά εχει δικαιωθεί πλήρως καθώς είναι κομβικός για τους μπιανκονέρι, οι οποίοι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του.

Για αυτό τον λόγο και θα σκέφτονται πολύ σοβαρά από τη διοίκηση να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας με αυξημένες αποδοχές. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Gazzetta Dello Sport αυτή τη στιγμή αμείβεται με 6.500.000 ευρώ το χρόνο, ενώ η πρόταση που θα δεχτεί, θα αφορά συμβόλαιο μέχρι το 2024 με ετήσιες αποδοχές 9.000.000 ετησίως.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος, σε 17 συμμετοχές με τη Γιουβέντους, ο Ντιμπάλα έχει σημειώσει επτά γκολ και έχει δώσει τέσσερις ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ