Σάλος στην Ιταλία με ρατσιστικό πρωτοσέλιδο (pic)

Λογοπαίγνιο της... συμφοράς από την «Corriere dello Sport», η οποία προκάλεσε την οργή των οπαδών στην Ιταλία λόγω ρατσιστικού περιεχομένου.


Σάλος στην Ιταλία με ρατσιστικό πρωτοσέλιδο (pic) | to10.gr

Έπαιξε με τη φωτιά και… κάηκε.

Εν μέσω μιας περιόδου όπου ο ρατσισμός στην Ιταλία βρίσκεται σε έξαρση, η «Corriere dello Sport» επέλεξε να κυκλοφορήσει με πρωτοσέλιδο που θεωρήθηκε πως έχει έντονο ρατσιστικό στοιχείο και… πλήρωσε το «μάρμαρο».

Κι ο Γραμμένος στον κόσμο του…

Με αφορμή το επικείμενο ντέρμπι ανάμεσα στην Ίντερ και τη Ρόμα, η ιταλική εφημερίδα αποφάσισε να επικεντρωθεί στην προσωπική μάχη των Ρομέλου Λουκάκου και Κρις Σμόλινγκ, αλλά τελικά τα έκανε… μαντάρα.

Συγκεκριμένα, το λογοπαίγνιο που σκαρφίστηκαν οι ιθύνοντες του ιταλικού Μέσου με τη «Black Friday» δεν θεωρήθηκε (δικαίως) και ιδιαίτερα ευφυές από την πλειοψηφία του φίλαθλου κοινού της χώρας, με αποτέλεσμα να κατακεραυνωθεί.

Μάλιστα, οι μετέπειτα προσπάθειες της εφημερίδας να μαζέψει κάπως την κατάσταση αποδείχθηκαν άκαρπες, αφού ο αθλητικός κόσμος συνέχισε να καταδικάζει άνευ όρων το ατυχές δημοσίευμα για το ρατσιστικό περιεχόμενο που προβάλλει.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Ο Ολυμπιακός ΠΡΕΠΕΙ να πουλάει (υπεραξίες)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο