Σάλος στην Ιταλία με ρατσιστικό πρωτοσέλιδο (pic)

Σάλος στην Ιταλία με ρατσιστικό πρωτοσέλιδο (pic)

Λογοπαίγνιο της... συμφοράς από την «Corriere dello Sport», η οποία προκάλεσε την οργή των οπαδών στην Ιταλία λόγω ρατσιστικού περιεχομένου.

Έπαιξε με τη φωτιά και… κάηκε.

Εν μέσω μιας περιόδου όπου ο ρατσισμός στην Ιταλία βρίσκεται σε έξαρση, η «Corriere dello Sport» επέλεξε να κυκλοφορήσει με πρωτοσέλιδο που θεωρήθηκε πως έχει έντονο ρατσιστικό στοιχείο και… πλήρωσε το «μάρμαρο».

Με αφορμή το επικείμενο ντέρμπι ανάμεσα στην Ίντερ και τη Ρόμα, η ιταλική εφημερίδα αποφάσισε να επικεντρωθεί στην προσωπική μάχη των Ρομέλου Λουκάκου και Κρις Σμόλινγκ, αλλά τελικά τα έκανε… μαντάρα.

Συγκεκριμένα, το λογοπαίγνιο που σκαρφίστηκαν οι ιθύνοντες του ιταλικού Μέσου με τη «Black Friday» δεν θεωρήθηκε (δικαίως) και ιδιαίτερα ευφυές από την πλειοψηφία του φίλαθλου κοινού της χώρας, με αποτέλεσμα να κατακεραυνωθεί.

Μάλιστα, οι μετέπειτα προσπάθειες της εφημερίδας να μαζέψει κάπως την κατάσταση αποδείχθηκαν άκαρπες, αφού ο αθλητικός κόσμος συνέχισε να καταδικάζει άνευ όρων το ατυχές δημοσίευμα για το ρατσιστικό περιεχόμενο που προβάλλει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ