Γιουβέντους: Ο Ρονάλντο ανεβάζει όλα τα νούμερα

Γιουβέντους: Ο Ρονάλντο ανεβάζει όλα τα νούμερα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επηρέασε τη μοίρα της Γιουβέντους σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο...

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φημίζεται για την ικανότητα του να αλλάζει τη μοίρα μιας ομάδας. Η Γιουβέντους είναι τεράστιο μέγεθος, αλλά είχε χρόνια να εντάξει στο δυναμικό της έναν top class ποδοσφαιριστή, όπως ο Πορτογάλος. Η επιρροή του Ρονάλντο είναι πλέον φανερή στο Τορίνο και όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αυξήσει τους followers της Γιουβέντους στο Instagram σε απίστευτους αριθμούς. Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, τον Ιούλιο του 2018, πριν ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετακομίσει στο Τορίνο, η Γιουβέντους είχε 10,4 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram.

Σήμερα, αρχές Δεκεμβρίου του 2019, η Γιουβέντους έχει 34,4 εκατομμύρια ακολούθους στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για ένα… άλμα, αφού το νούμερο έχει τριπλασιαστεί 16 μήνες μετά τη μεταγραφή του Ρονάλντο…

Κατά μέσο όρο, η «βέκια σινιόρα» κερδίζει 30.000 followers την ημέρα, κάτι που οφείλεται πρωτίστως στη διαδραστικότητα του Ρονάλντο. Πλέον, η Γιουβέντους είναι η τρίτη ποδοσφαιρική ομάδας σε ακολούθους στο Instagram, μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ