Ματεράτσι σε Ίμπρα: «Χωρίς εσένα δεν θα είχαμε κατακτήσει το Champions League»

Ματεράτσι σε Ίμπρα: «Χωρίς εσένα δεν θα είχαμε κατακτήσει το Champions League»

Η κόντρα του Μάρκο Ματεράτσι με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, με τον Ιταλό να ειρωνεύεται τον Σουηδό σταρ για την κατάκτηση του Champions League από την Ίντερ.

Ο Μάρκο Ματεράτσι με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν είναι από τα καλύτερα παιδιά που έχουν περάσει από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, οπότε η μεταξύ τους κόντρα έχει πολύ «αλατοπίπερο».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σουηδός σε συνέντευξη του σε ιταλικό μέσο αναφέρθηκε στον Ιταλό πρώην αμυντικό και στο πώς περίμενε τέσσερα χρόνια για να τον χτυπήσει με την γνωστή κλοτσιά taekwondo.

Αυτό δεν άρεσε στον σκληροτράχηλο αμυντικό που φρόντισε να απαντήσει στον Ζλάταν, ποστάροντας μια φωτογραφία από την απονομή του Champions League του 2010 στην Ιντερ, με την εξής λεζάντα: «Ηρθα… Είδα… Νίκησα! Πάντα GRAZIE Ιμπραΐμοβιτς… Χωρίς εσένα δε θα το είχαμε κατακτήσει ποτέ».

Φυσικά είναι γνωστό ότι ο Ιμπραΐμοβιτς το 2009 αποχώρησε από την Ίντερ με προορισμό την Μπαερτσελόνα (στην ανταλλαγή περιλαμβανόταν και ο Ετό), με τους  «νερατζούρι» να κατακτούν στο τέλος το Champions League.

Δείτε την ανάρτηση του Ματεράτσι:

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Veni… Vidi…. Vici !!! Sempre e comunque GRAZIE @iamzlatanibrahimovic …. Senza di te non l’avremmo mai VINTA …. 🖤💙 @inter 🏆 @setoo9

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marco Materazzi (@marcomaterazzi) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ