Νάπολι: Κερδίζει ή «χάνεται» ο Αντσελότι

Νάπολι: Κερδίζει ή «χάνεται» ο Αντσελότι

Αν η Νάπολι δεν καταφέρει να επικρατήσει της Ουντινέζε, ο Κάρλο Αντσελότι θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος.

Η Νάπολι τη φετινή σεζόν παρουσιάζεται κατώτερη του αναμενομένου, καθώς μετά το πέρας 14 αγωνιστικών στην Serie A βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς.

Αυτή την αγωνιστική οι «παρτενοπέι» αντιμετωπίζουν την Ουντινέζε στο Ούντινε και, όπως αναφέρει σήμερα ο ιταλικός Τύπος, ο Κάρλο Αντσελότι «παίζει» τη θέση του στην άκρη του πάγκου της Νάπολι.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, έχει αποφασίσει σε περίπτωση μη νίκης απόψε, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, να δείξει την πόρτα την εξόδου στο Ιταλό. Ωστόσο, κάτι τέτοιο θα ανακοινωθεί μετά το ματς των «παρτενοπέι» με τη Γκενκ για την έκτη αγωνιστική του Champions League, όπου η Νάπολι χρειάζεται ένα βαθμό για να προκριθεί.

Μάλιστα, το Sky Sports Italia το προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, τονίζοντας πως ο αντικαταστάτης του Αντσελότι θα είναι ο Τζενάρο Γκατούζο, καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ντε Λαουρέντις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ