Λάτσιο- Γιουβέντους 3-1

Λάτσιο- Γιουβέντους 3-1

Μια Λάτσιο πιο δυνατή από ποτέ, πιο «ψυχωμένη» από ποτέ, νίκησε 3-1 με ανατροπή την Γιουβέντους στο «Ολίμπικο», έφτασε τις επτά συνεχόμενες νίκες στη Serie A και σήμανε την πρώτη ήττα της Γιουβέντους με τον Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της. Χαμός στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Λάτσιο μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά έδειξε θέληση, υπομονή και θάρρος, φτάνοντας σε μια μαγική ανατροπή, για την 15η αγωνιστική της Serie A.

H ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι επικράτησε 3-1 της «Μεγάλης Κυρίας», την κράτησε στη δεύτερη θέση και μείωσε την διαφορά από την κορυφή και την Ίντερ στους πέντε βαθμούς.

Μόνος του πάλευε ο Τσέζνι απέναντι στους γηπεδούχους, που απέκρουσε πέναλτι και γενικά έσωσε αρκετά. Με παίκτη λιγότερο αγωνιζόταν η Γιουβέντους από το 68ο λεπτό, όταν ο Κουαδράδο είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η Λάτσιο σημείωσε την έβδομη συνεχόμενη νίκη στη Serie A, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να γνωρίζει την πρώτη ήττα τη φετινή σεζόν.

To ματς

Μετά από ένα «μουδιασμένο» πρώτο εικοσάλεπτο, η Γιουβέντους ήταν εκείνη που πανηγύρισε πρώτη, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από πανέμορφη ομαδική προσπάθεια και ασίστ του Ντιμπάλα στο 24ο λεπτό.

Στο 35’ μετά από σέντρα του Λατσάρι, ο Ιμόμπιλε αστόχησε από την μικρή περιοχή, ενώ στο 43’ ο Φελίπε έσωσε στη γραμμή την κεφαλιά του Ρονάλντο. Στο 45+1’  μάλιστα ο αμυντικός Φελίπε, με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τους «λατσιάλι».

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν υπόθεση της γηπεδούχου. Στο 66ο λεπτό ο Στρακόσια είπε όχι σε σουτ του Ντιμπάλα, ενώ στην κόντρα ο Τσέζνι σταμάτησε τον Ιμόμπιλε. Στο 69ο λεπτό ο Κουαδράδο είδε την κίτρινη κάρτα, αλλά έπειτα από υπόδειξη VAR αντύκρισε την κόκκινη, καθώς ήταν τελευταίος παίκτης.

Στο 74’ ο Αλμπέρτο έβγαλε κάθετα και ο Σάβιτς κατέβασε ιδανικά και με πλασέ έκανε το 2-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Τρία λεπτά αργότερα ο Ιμόμπιλε νικήθηκε δις από τον Τσέζνι σε εκτέλεση πέναλτι, κρατώντας την ομάδα του στο παιχνίδι.

Στις καθυστερήσεις μάλιστα ο Καϊσέδο στην αντεπίθεση, έγραψε το τελικό 3-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, για μια εντυπωσιακή Λάτσιο.

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Ράντου, Ατσέρμπι, Λουίζ Φελίπε, Λέιβα, Λούλιτς Αλμπέρτο (75’ Παρόλο), Λατσάρι, Σάβιτς (90+1’ Καϊσέδο), Κορέα, Ιμόμπιλε (85’ Κατάλντι)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Μπονούτσι, Σάντρο, Ντε Λιχτ, Ματουϊντί, Κουαδράδο, Μπεντανκούρ (41’ Τσαν), Πιάνιτς, Μπερναρντέσκι (71’ Ντανίλο), Ντιμπάλα (79’ Ιγκουαΐν), Ρονάλντο

Αναλυτκά η 15η αγωνιστική:

Παρασκευή 06/12
Ίντερ – Ρόμα 0-0

Σάββατο 07/12
Αταλάντα – Βερόνα 3-2
(44’ Μαλινόφσκι, 64’ πέν. Μουριέλ, 90’+’3 Τζιμσίτι / 23’, 57’ Ντι Καρμίνε)

Ουντινέζε – Νάπολι 1-1
(32′ Λασάνια – 69′ Ζιελίνσκι)

Λάτσιο – Γιουβέντους 3-1
(Λουίς Φελίπε 45+1, Μιλίνκοβιτς 74′, Καϊσέδο 95’/ 25′ Ρονάλντο

Κυριακή 08/12
Λέτσε – Τζένοα (13:30)
Σασουόλο – Κάλιαρι (16:00)
Σπαλ – Μπρέσια (16:00)
Τορίνο – Φιορεντίνα (16:00)
Σαμπντόρια – Πάρμα (19:00)
Μπολόνια – Μίλαν (21:45)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ